PONOSNA MAMA

ONA JE JEDNO OD NAJLEPŠIH TV LICA, A OVAKO IZGLEDAJU NJENE NASLEDNICE:Nikolina Pišek ponosno pokazuje svoje ćerke!(FOTO)

Lepa voditeljka sreću je pronašla kraj drugog supruga - biznismena i diplomiranog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića.

Vip roditelji
17:07h Autor:
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Nikolina Pišek (44) već duže vreme srećno je udata, ali iz prethodnog braka ima ćerku, koja nosi neobično ime, a lepa voditeljka je dobila kada je imala 21. godinu!

 

Harizmatična voditeljka Nikolina Pišek pre braka sa istoričarem umetnosti Vidojem Ristovićem bila je u emotivnoj vezi sa novinarom Markom Cigojem. Iz te ljubavi, u 21. godini je dobila ćerku Hanu Leonardu, a nekoliko godina po rođenju prekinula je ljubavnu vezu sa novinarom i sama podizala ćerku.

 

Neverovatno je koliko Hana, koja danas ima 23 godine, likom podseća na svoju majku koja gde god da se pojavi pleni savršenim izgledom.

 

- Moja starija ćerka Hana Leonarda takođe ima dva imena. Kada sam je dobila, vrlo brzo sam odlučila kakvo ću joj ime dati. Sa drugom ćerkom bila sam malo neodlučna. Una mi se dopadalo još odranije, jer sam odmah posle prvog deteta htela da dam takvo ime ćerki ako budem imala još jednu. I Vidoje je kumovao mojoj neodlučnosti, jer mi je dao potpuno odrešene ruke kada je o tome reč.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Cigoj (@hanacigoj)

Sofija je bio jedan od predloga, a pošto starija sestra ima dva imena, onda smo i kod najmlađe hteli da bude tako. Težila sam uvek tome da imena budu internacionalna, jer nikada ne znamo gde će nam život odvesti decu pa je bolje da mogu lakše da se snađu u bilo kojoj sredini i da stranci ne lome jezik izgovarajući naša lokalna imena - rekla je jednom prilikom atraktivna voditeljka i dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Cigoj (@hanacigoj)

- Svaki roditelj misli da je njegovo dete posebno i da kao takvo zaslužuje posebno ime. To je intimna odluka, a ja niti osuđujem niti pozdravljam kada se deci daju neobična imena. Ako to nikoga ne vređa, onda nema razloga za osudu, ali previše neobično ime može da bude samo na teret tom detetu - objasnila je Pišek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Cigoj (@hanacigoj)

Godine 2012. voditeljka je uplovila u vezu sa istoričarem umetnosti Vidojem Ristovićem, sa kojim se naredne godine u septembru venčala u Monte Karlu.

Kao kruna ljubavi na svet dolazi ćerka, kojoj su dali ime Una Sofija.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...