LEP ŽIVOT...

NAŠ POLITIČAR U SKLADNOM JE BRAKU VEĆ DVE DECENIJE: Ovo su supruga i deca Čedomira Jovanovića!(FOTO)

Da Čeda Jovanović ima veoma zgodnu i lepu suprugu - to je odavno poznato, a evo kako izgleda kompletna šestočlana, srećna porodica.

Vip roditelji
Autor:
NAŠ POLITIČAR U SKLADNOM JE BRAKU VEĆ DVE DECENIJE: Ovo su supruga i deca Čedomira Jovanovića!(FOTO)
Foto: Printscreen/YouTube/K1

Moglo bi se reći da je supruga Čede Jovanovića srećna žena i da živi kao holivudske zvezde.

Jelena Jovanović, inače kćerka uglednog beogradskog pedijatra, udata je za našeg političara već više od dve decenije i imaju četvoro dece, koja nose pomalo neobićna imena. Najstariji sin dobio je ime Mihajlo Lajf, a kćerke su Jana Hart, Zora Fejt i Anđelija Fej.

Dok prosečna žena u Srbiji pada s nogu pokušavajući da uskladi poslovne obaveze sa odgajanjem dece i, što bi rekle naše bake, brigom o kući, Jelena Jovanović, supruga lidera LDP, očigledno nema tih problema. Iako je direktor firme (doduše sopstvene) i ima četvoro dece, nema tih problema.

Jelena uz sve navedene obaveze stiže i da svakodnevno vežba, odmara se na reci ili putuje po svetu sa suprugom.

Iako je rodila četvoro dece, Jelena izgleda veoma atraktivno. Ima veoma zgodno telo, noge modela, trbušnjake...

Poznato je da par voli da leta provodi na grčkom ostrvu Mikonos, a za Čedinu ženu nema stajanja čak ni na odmoru. Dok bi većina turista dane na ovom prelepom grčkom ostrvu provodila u izležavanju na plaži ili u šetnji, Jelena ne dangubi, već i tamo naporno vežba, kako bi održala savršenu liniju, u šta smo mnogo da se uverimo mnogo puta, zahvaljujući njihovim objavama na društvenim mrežama.

Iako su već dve decenije u braku, Čeda i Jelena i dalje razmenjuju nežnosti kao na početku veze. U prilog tome govore i mnogi postovi i fotogtafije na društvenim mrežama, koje političar posvećuje svojoj supruzi.

Jelena je bila veoma zabrinuta pre nekog vremena, kada je njen suprug bio drugi put hospitalizovan zbog komplikacija izazvanih korona virusom, i izjavila je tada da je to jedan od najtežih perioda koje je porodica proživela. Jovanović se, na sreću, uspešno oporavio i vratio porodičnim i partijskim obavezama.

Sve u svemu, možemo zaključiti da Jovanovići vode skladan i vrlo rasterećen život.

Slažete li se?

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs