BEZ DLAKE NA JEZIKU

LIDIJA VUKIĆEVIĆ OSULA PALJBU PO KOLEGAMA: Ne razumem te ljude koji neće da igraju sa Lekom!

Slučaj Lelić - Štajnfeld ne prestaje da potresa javno mnjenje.

Celebrities
Autor:
Foto: Kurir / Sonja Spasić

Slučaj glumice Danijele Štajnfeld, koja je optužila kolegu Branislava Lečića za napastvovanje, uzburkao je domaću javnost, a sada se ovim povodom oglasila i Lidija Vukićević.

 

- Lečić je divan kolega, divan čovek i fantastičan glumac. Godinama ga znam, još od fakulteta. Tada smo se družili, a on je bio već poznat glumac. O njemu imam samo najlepše reči - počela je izlaganje za Svet glumica.

 

- Što se tiče aktuelnog slučaja, a to da je Leka silovao tu glumicu, nema pljeska bez druge ruke. Ja tako gledam. A ono što me dodatno revoltira jeste površnost nekih glumaca koji staju u zaštitu te Danijele Štajnfeld.

- Oni donose sud pre suđenja. Kakve su to kolege. Kakvi su to površni ljudi. Oni se bave poslom koji traži da budu sadržajni, a oni su površni, oni sude. Oni ne pripadaju više ljudima nego hordi koja kamenuje i anatemiše - dodala je Lidija.

 

- Ja to ne razumem. Duboko sam razočarana u te ljude, koji neće da igraju s Lekom. Pa da vam kažem, ni ja nemam nikakvu želju da igram s njima kad znam kakvi su ljudi. Leka nije manijak. On je zgodan frajer kojem to apsolutno nije potrebno - smatra Vukićević.

Lidija Vukićević
foto: ATA Images / Antonio Ahel

- Ja se pitam kako to mene niko nije silovao. Evo, 30 i nešto godina sam na sceni, nisam ni ružna ni ovakva ni onakva. Bila sam jedna od najpopularnijih glumica stare Jugoslavije. Ne kažem da mi se nisu nametali muškarci na taj način, ali me niko nije silovao, svi su bili razumni i shvatili su odbijanje - istakla je glumica.

 

- I ostali smo dobri drugari i družili se i dalje. Imala sam jasan stav po cenu toga da izgubim ulogu. Ne mogu da tvrdim, ali pretpostavljam da se ta glumica verovatno tu nešto nećkala, ne znam šta je radila - dodala je Lidija.

 

- Šta znači da je govorila: "Ne, ne." Pazi, molim te. Ako je vrištala, nije čovek manijak, pa da je napastvuje. I to otkriva posle devet godina. I baš sada izlazi taj neki film. Skoro sam igrala sa Lekom i uvek ću igrati s njim. Znam ga odlično. Ima apsolutnu moju podršku - zaključila je Vukićević.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...