TEŠKE REČI

EVA RAS ŠOKIRALA IZJAVOM: "Danijela sad sikće, a sama ušla u auto! Šta je Leka radio, malo vozio, MALO JE SILOVAO?!

Glumica podržala kolegu - kaže da ne veruje ni reč dok se to na sudu i ne dokaže!

Celebrities
Autor:
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Glumica Eva Ras stoji uz Branislava Lečića i kaže - "Nije na meni da presudim, već na sudu da dokaže"

Glumica Danijela Štajnfeld optužila je glumca Branislava Lečića da ju je silovao, nakon čega su reagovali i beogradsko Više tužilaštvo koje je saslušalo glumicu, ali i celokupna domaća javnost.

Koleginica Branislava Lečića Mirjana Karanović je odbila da ubuduće sarađuje s njim, dok je Eva Ras stala uz glumca, a gostujući u emisiji "150 minuta" navela da "ne može da veruje da se Srbija ovoliko srozala".

"Ja sam šokirana, ne mogu da verujem da smo se ovako srozali, mi kao da smo Divlji zapad, pozivamo na linč. To je bilo i sa Mikom Aleksićem. Nisam mogla da verujem kada je Mira Karanović odbila da radi s njim jer je neko podneo tužbu. Čitala sam tu tužbu i iako sam u glumi 62 godine, ja gledam kako bih igrala da dobijem tu ulogu. Ne bih mogla drugačije da je odigram nego da sam lujka", rekla je Eva i dodala da je javnost unapred osudila Lečića.

"Niko ne pita kako si dospela u auto? Šta je radio Leka - malo vozio, malo silovao?!".

Glumica je rekla i da snimak na kojem se čuje razgovor Branislava Lečića i Danijele Štajnfeld njoj ne znači ništa.

Danijela Štajnfeld
foto: Printscreen/youtube/ Hold Me Right Film

"Šta znači taj snimak? Neko te siluje i ti snimaš? To nije krimi film o Al Kaponeu. Ja samo kažem da je sve ovo pozivanje na linč, isto kao sa Mikom Aleksićem, a to baca blato na obraz Srbije. Ja ne znam da li je Danijela žrtva, ali u ovom času je Leka žrtva jer je unapred osuđen".

Glumica je rekla i da je svojevremeno podržavala Danijelu kada joj je izašao film "ali je u međuvremenu devalvirala" i dodala da je i ona imala nepristojne ponude u karijerei, ali i da "svako ima pravo da traži, a vi imate pravo da ne date": "Mene su zvali divljakiša, ja sam unapred udarala šamare. Ja sam se izuzimala iz tih situacija, ja ne bih mogla da igram ovu ulogu, da sikćem da je on zao, a ja sama ušla u taj auto".

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...