Spojila lepo i korisno

LEČIĆEVA ĆERKA NAPUSTILA SRBIJU: Evo gde boravi u jeku skandala svog oca (FOTO)

Sve što mogu da kažem je da znam kakav je čovek moj otac i tu sam mirna. Istina će izaći na videlo, rekla je Ana nakon što je Danijela Štajnfeld optužila Branislava Lečića za silovanje 

Celebrities
15:51h Autor:
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Ana Lečić, ćerka Branislava Lečićaovih dana boravi u Crnoj Gori, tačnije u Perastu, odakle povremeno sa pratiocima na „Instagramu“ podeli bajkovite prizore usnulog gradića. Donedavno je upravo u tim krajevima snimala nove epizode serije „Dug moru“, u kojoj tumači jedan od glavnih ženskih likova.

 

Imajući u vidu da je Branislav Lečić nedeljama udarna medijska tema, zbog čega se i ona sama našla na meti znatiželjnika, nema sumnje da će joj privremena izolacija na Crnogorskom primorju prijati.

Ana Lečić
foto: Instagram / analecic5

U jednoj od retkih izjava koje je dala, nakon što je Danijela Štajnfeld optužila Lečića za silovanje, Ana je rekla:

 

‒ Preteško je odgovarati na takve napade vezano za nekoga ko mi je roditelj. Sve što mogu da kažem je da znam kakav je čovek moj otac i tu sam mirna. Istina će izaći na videlo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)


Ubrzo zatim dvadesetdvogodišnja glumica oglasila se i na društvenim mrežama, gde je ostavila poruku na engleskom jeziku:

 

‒ U mom si srcu, nikada niko neće moći da nas razdvoji. Čekam dan kada će zlo da nestane. Kad se istina pojavi, staviće ogledala na njihova lica i pokazaće kakva su. Kakvu će sramotu da osete. Tišina će postati glasna. S tobom sam na svakom koraku.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...