poslala jasnu poruku

SKINULA CRNINU! NIKOLINA PIŠEK U VATRENOM IZDANJU PORUČUJE: Nakon dosta vremena osetila sam se tetošenom! (FOTO)

Nakon mnogobrojnih naslova, konačno se oglasila

Vip priča
09:50h Autor:
SKINULA CRNINU! NIKOLINA PIŠEK U VATRENOM IZDANJU PORUČUJE: Nakon dosta vremena osetila sam se tetošenom! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/nikolina_pisek

Voditeljka Nikolina Pišek, nedavno je ostala bez muža. Od smrti njenog supruga Vidoja Ristovića prošlo je nešto više od 40 dana. Za to verme pratili su je razni skandali, kao i priče da nije u dobrim odnosima sa svojim svekrom, te da imaju razmirice.

Nikolina Pišek konačno je rešila da se javno oglasi, podelivši fotografiju na svom Instagram profilu.

- Ovako sam sada odlučila da se osećam! Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja... Život teče. Znam ko ne bi želeo da se zarobim u tuzi i u zamci predavanja sudbini i znam ko ne bi želeo da utihnem. Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile - napisala je Nikolina.

Istakla je da će biti oslonac ćerkama i da zbog njih neće odustati.

- I znam da bi moj suprug to blagoslovio... I tu sam, oslonac i stena kada god zatreba, o koju će se razbiti sve loše misli i nakane. Istina je prava vrednost. Često čudnija od fikcije, ali to je zato što je fikcija u obavezi da se drži verovatnosti; istina nije. Ponavljanje ne pretvara laž u istinu, ponekad se to zaboravlja... Nakon dosta vremena osetila sam se tetošenom. I vraćenom u život. Vidimo se uskoro opet.

Podsećamo, njen suprug Vidoje Ristović iznenada je preminuo, a iza sebe je ostavio neutešnu suprugu Nikolinu i ćerku Unu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs