Od trnja do zvezda

PEVAČICA PRODAVALA KRV DA BI SE DOKOPALA NOVCA, DANAS PLIVA U NJEMU: Nakon trnja koje je gazila, izgleda brutalno (FOTO)

Nikol Šerzinger služila se raznim metodama da bi došla do novca

Vip priča
11:10h Autor:
PEVAČICA PRODAVALA KRV DA BI SE DOKOPALA NOVCA, DANAS PLIVA U NJEMU: Nakon trnja koje je gazila, izgleda brutalno (FOTO)
Foto: Profimedia

Retko ko se ne seća atraktivne pevačice Nikol Šerzinger, bivše članice grupe Pusiket dols. Bila je jedna od najupečatljivijih članica pomenute grupe, a osim svojim glasom, isticala se i atrakivnim izgledom.

Pevačica sada ima 44 godine, a izgleda nikad bolje. Ona uživa u svemu što je stekla do sada, a neretko ističe da joj život nije bio nimalo lak.

Naime, njeni roditelji nisu mogli sve da joj omoguće, te je sama morala da zaradi novac za svoje obrazovanje.

Da bi zaradila novac, prodavala je šminku, pevala opere u italijanskom restoranu, a ono što je mnoge šokiralo jeste da je prodavala krv.

- Najsiromašnija sam bila kada sam studirala. Davala sam krv kako bih se dokopala novca - kazala je Nikol. Otkrila je i da su joj najčešći obrok bile palačinke s vodom, jer su bile jeftine i zasitne.

- Svoju porodicu mnogo volim, ali nikada nisam imala nekoga ko bi mi kupio auto ili platio časove pevanja ili plesa. Sve sam postigla sama, svojim radom - dodala je ona.

1 / 8 Foto: Profimedia

Nikol sada ima sve o čemu je sanjala, ostvarenu karijeru, ljubav, novac i slavu. A mi joj želimo svu sreću!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs