pogledajte

IMA 43 GODINE, LICE PUNO BOTOKSA, TELO BOGINJE: Da li je Nikol Šerzinger ovog puta malo preterala? (FOTO)

Bivša vođa grupe The Pussycat Dolls zajedno sa dečkom Tomom Evansom provodi se na najpopularnijem muzičkom festivalu na svetu Koačela u Kaliforniji. I tom prilikom atraktivna pevačica se pojavila u po malo vulgarnom stajlingu koji su mnogi modni kritičari osudili.

Star look
Autor:
IMA 43 GODINE, LICE PUNO BOTOKSA, TELO BOGINJE: Da li je Nikol Šerzinger ovog puta malo preterala? (FOTO)
Nikol Šerzinger, Foto: Profimedia

Za Nikol Šerzinger mnogi smatraju da je najzgodnija žena na svetu. Često, sem pesmama, oduševi obožavatelje i izgledom, za šta je zaslužno strogo vežbanje.

Poznato je da Nikol uglavnom radi HIIT treninge, odnosno jak intenzivni intervalni trening sa fokusom na tri grupe mišića – gornji deo ruku i stomak, gluteus, ali i spoljašnji i unutrašnji deo butina.

OVAKO SU HOLIVUDSKE LEPOTICE IZGLEDALE PRE PLASTIČNIH OPERACIJA: Nećete verovati da je reč o istim osobama! (FOTO)

Nikol Šerzinger
foto: Profimedia

Izdržaj sa sklekovima, potisak iz kukova i iskoraci u stranu samo su neke od vežbi zbog kojih pevačica izgleda gotovo bez mane.

Na Koačeli je pokazala zavidnu figuru, pojavivši se u narandžastom bikiniju i laganoj suknji sa šlicevima, a strani mediji izjavljuju da je za trodnevnu posetu festivalu angažovala tim stručnjaka da je srede - stilistkinju Džesiku Paster, frizera D. Vošingtona i šminkera Adama Burela.

Da li vam se dopada ovo izdanje Nikol Šerzinger ili i vi mislite da je malo preterala?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs