kako vam se dopada?

DVA SAVRŠENA STAJLINGA NAJHARIZMATIČNIJE ŽENE U HOLIVUDU: Ovo samo ona može da isfura! (FOTO)

Džulija Roberts je jedna od najvoljenijih glumica Holivuda, ali se retko kada pojavljuje u javnosti i na prestižnim događajima... No, proslavljena 54-godišnjakinja opet je u centru pažnje, pre svega zahvaljujući svom novom filmu "Gaslit".

Moda
Autor:
DVA SAVRŠENA STAJLINGA NAJHARIZMATIČNIJE ŽENE U HOLIVUDU: Ovo samo ona može da isfura! (FOTO)
Džulija Roberts, Foto: Profimedia

Tako se sinoć pojavila na njujorškoj promociji ovog političkog trilera, ponovo nas podsetivši na svoj jedinstven stil koji je oduvek prkosio trendovima.

Džulija je oduvek bila sklona klasici i eleganciji za javne događaje, ali s druge strane nije se libila da koketira sa muškom modom, baš kao što je to i sada uradila.

Holivudska diva blistala je u kariranim bermudama od sivog štofa koje je upotpunila kvalitetnim, sivim sakoom, belom košuljom i sivim prslukom. Salonke od crne antilop kože sa vrtoglavo visokim potpeticama dale su seksi pečat celoj kombinaciji, a Robertsova je zaista izgledala neverovatno dobro.

NAJBIZARNIJE IZDANJE DECENIJE: Kim Kardašijan je definitivno SPREMNA NA SVE samo da privuče pažnju! (FOTO)

Džulija Roberts
foto: Profimedia

Ranije istog dana Džulija je gostovala u poznatom televizijskom šou kod komičara Stivena Kolbera, a nama se to izdanje dopalo i više od onog večernjeg, svečanijeg.

Robertsova je za tu priliku izabrala moderno, kul odelo svetložute boje, uz koje je ponela i košulju iste boje. Odela su veliki trend već nekoliko sezona zaredom i svakako najjednostavniji način da budemo obučeni jednostavno, a efektno.

UVEK SKOCKANA I MODERNA: Kejti Holms se kune u OVA tri ključna komada za špartanje gradom! (FOTO)

Džulija Roberts
foto: Profimedia

Glumica se opredelila za neobične pantalone u ovom odelu, koje definitivno nisu za svakoga, a s druge strane veoma su upečatljive i privlače poglede. Reč je o suknja-pantalonama, kakve su se nosile i 80-ih godina.

Sve je zaokružila i specifičnim cipelama od lakovane kože na pertlanje i sa debelom petom, a tu je bio i njen neizostavni, zanosan osmeh.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs