ŠTA VI MISLITE?

NAJBIZARNIJE IZDANJE DECENIJE: Kim Kardašijan je definitivno SPREMNA NA SVE samo da privuče pažnju! (FOTO)

Ako ste mislili da je Kim Kardašijan već pokazala sve bizarne autfite i maštovita izdanja, varate se... Izgleda da proslavljena rijaliti zvezda nema granice i da je uvek spremna da ponudi publici inovativne, pomalo šokantne kombinacije, a upravo u jednoj takvoj se pojavila u sredu.

Moda
Autor:
NAJBIZARNIJE IZDANJE DECENIJE: Kim Kardašijan je definitivno SPREMNA NA SVE samo da privuče pažnju! (FOTO)
Kim Kardašijan, Foto: Profimedia

Naime, Kim se zaputila na ručak sa sestrama u jednom prestižnom restoranu u Los Anđelesu, a njeno izdanje za ovu priliku je u najmanju ruku diskutabilno... No, iznad svega ono je upečatljivo i ne može da prođe neprimećeno!

Slavna 41-godišnjakinja svoje bujne obline istakla je u crvenoj kožnoj suknji na preklop sa dubokim strukom, a upotpunila ju je trikotažnom bluzom sa printom plamena, koja je zaista doprinela da Kim izgleda kao hodajuća vatra.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Atraktivna crnka je sve upotpunila kožnim rukavicama i crvenim čarapa-čizmama, ponovo prekrivši svaki pedalj svog tela, što je fazon kome je verna već nekoliko meseci.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Naravno, potrudila se da sve učini još otkačenijim detaljima u vidu crne, krznene tašne i ogromnih naočara za sunce sa okvirima od krzna.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Pretpostavljate i sami, komentari na društvenim mrežama nisu bili blagonakloni prema Kim. "Kako je nije blam, kakoooo?", "Očajna je za pažnjom i to ne može ni da sakrije", "Hodajuća šala od žene", "Bože, zaustavi je, molim te", "Ovo je terorisanje normalnih ljudi", "Kao lik iz crtanog filma", "Veoma neprijatno", samo su neki od komentara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs