kako vam se dopada?

NEMA KRIZE: Megan Markl u još jednom PAPRENO SKUPOM STAJLINGU - blista u haljini od 4.300 evra! (FOTO)

Supruga princa Harija, Megan Markl je za svoj poslednji javni angažman u sklopu Invictus igara odabrala večernju haljinu s potpisom italijanskog luksuznog brenda Valentino.

Moda
Autor:
NEMA KRIZE: Megan Markl u još jednom PAPRENO SKUPOM STAJLINGU - blista u haljini od 4.300 evra! (FOTO)
Megan Markl, Foto: Profimedia

Izgleda da je Megan Markl u svoj kofer za prvi let u Evropu nakon preseljenja u Kaliforniju, spakovala klasične komade najluksuznijih svetskih brendova odeće. Tako nam je nakon jednostavnog, ali efektnog belog topa, pa ležernijeg dnevnog autfita u kom su pažnju ukrale najmodernije farmerke sezone i jakna od tvida, servirala još jedan skupoceni stajling.

Ovoga puta odluka je pala na belu mini haljinu koju potpisuje italijanska modna kuća Valentino, a čija je cena 3.600 funti (oko 4.300 evra).

Haljina je istakla dobru liniju nekadašnje članice britanske kraljevske porodice, a da bi večernji stajling pratio i ostatak izgleda Megan je kosu zalizala u blagim talasima na jednu stranu te na usne stavila crveni ruž s kojim je jako retko viđamo u javnosti.

I ovoga puta na ruci je nosila Cartier Love narukvicu, a za kakve se cene kreću od 4.000 dolara pa sve do 11.000 dolara za model s dijamantima. Za većinu modela postoji i lista čekanja, a mnogi smatraju narukvicu simbolom predanih veza.

Princ Hari je uskladio svoj stajling uz suprugin i odabrao bež odelo.

Tokom svog prvog pojavljivanja na evropskom tlu, nakon ‘Mexita’ Megan Markl uglavnom je ređala stajlinge u beloj boji, koju očito smatra najprikladnijom. Osim toga, supruga odbeglog britanskog princa Harija bira isključivo klasične modne komade koji se ističu svojom jednostavnošću.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs