neverovatna žena!

OVAKO TO RADE PRAVE DIVE: Mišel Fajfer se pojavila na CRVENOM TEPIHU i pokazala šta je STIL! (FOTO)

U Los Anđelesu je održana premijera serije "The First Lady", koja se 17. aprila počinje prikazivati na američkoj televizijskoj mreži Showtime

Moda
Autor:
OVAKO TO RADE PRAVE DIVE: Mišel Fajfer se pojavila na CRVENOM TEPIHU i pokazala šta je STIL! (FOTO)
Mišel Fajfer, Foto: Profimedia

U dramskoj seriji autora Arona Kolija brojne poznate glumice pojaviće se u ulogama bivših američkih prvih dama.

Na primer, Vajola Dejvis igraće Mišel Obamu, Džilijan Anderson Eleanor Ruzvelt, a Mišel Fajfer je pripala uloga Beti Ford.

BRED PITOVA BIVŠA U VEZI S 40 GODINA STARIJIM: Kažu da je lepša od Anđeline,a sinoć je na crvenom tepihu napravila haos!

Mišel Fajfer
foto: Profimedia

Sve tri dame pojavile su se na premijeri, a najviše pažnje izazvala je Mišel, koja se retko pojavljuje u javnosti.

U nedavnom intervjuu priznala je kako je potpisala ugovor za snimanje ove serije i pre nego što je pročitala scenario.

- Kada me je nazvala rediteljska Suzan Bir, s kojom sam jako želela da radim, i kada mi je rekla da radi na jednom projektu i želi da ja glumim Beti Ford, samo sam joj odgovorila da računa na mene. Kao i većina ljudi, za Beti Ford znala sam zbog istoimene klinike koja je spasila živote hiljade ljudi. Znala sam i za njene probleme sa zavisnošću.

OVE ŠIK DEVOJKE MOGU SVAŠTA DA NAS NAUČE O STILU: Ovo su najvažniji komadi u ormanima najbolje obučenih SRPKINJA! (FOTO)

Mišel Fajfer
foto: Profimedia

Sve zajedno je jedna zanimljiva priča koju sam želela da ispričam i osetila sam da je to važno. Beti je bila popularna zbog svoje iskrenosti, bila je otvorena i transparentno je pričala o svojoj borbi. Nije se bojala tema koje su u to vreme bile tabu, rekla je Mišel.

Slavna 63-godišnjakinja na premijeru je došla u elegantnom crnom odelu. Iskombinovala ga je sa svilenom košuljom u istoj boji i mrežastim salonkama. Svoje izdanje dopunila je zlatnim nakitom, efektnim lancem i visećim minđušama koje su se savršeno uklopile u crnu odevnu kombinaciju.

Tako to rade prave dive, jedan je od komentara korisnika društvenih mreža, koji su pohvalili njene interesantno i elegantno izdanje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs