POGLEDAJTE

BRED PITOVA BIVŠA U VEZI S 40 GODINA STARIJIM: Kažu da je lepša od Anđeline,a sinoć je na crvenom tepihu napravila haos!

Kad se ona pojavila, sve ostale su pale u drugi plan

Moda
14:49h Autor:
BRED PITOVA BIVŠA U VEZI S 40 GODINA STARIJIM: Kažu da je lepša od Anđeline,a sinoć je na crvenom tepihu napravila haos!
Foto: Profimedia

Nikol Poturalski jedina je žena sa kojom je Bred Pit viđen nakon razvoda od Anđeline. Kako su strani mediji izveštavali, njih dvoje su se zabavljali 3 meseca, a prepreku im nije predstavljalo ni to što je 29-godišnja lepotica udata!

Nakon raskida sa holivdskim zavodnikom nije se često pojavljivala u javnosti, ali sinoć je rešila da izađe iz medijske ilegale i to je uradila tako da će se o njoj pričati danima.

Čim je ušetala na crveni tepih, sve ostale su pale u drugi plan. Manekenka je prošetala u lepršavoj ljubičastoj haljini sa dubokim šlicem i dekolteom. Stajling je istakao njeno vitko telo, pa ne čudi što su svi pogledi bili usmereni u njenom pravcu.

Ceo stajling je upotpunila crnim sandalama i srebrim nakitom.

Nikol Poturalski
foto: Profimedia

Ovako je počela romansa sa Bred Pitom

Navodno, bivši par se upoznao u restoranu njenog supruga Rolanda Marija (69) nemačkog bogataša i ugostitelja.

Pit se istog trenutka zaljubio, a činjenica da je ova 29-godišnjakinja udata navodno uopšte nije bila prepreka, jer ona i Mari žive u otvorenom braku, a njegova filozofija je takva da veruje da je otvoreni brak jedini način da isti i opstane.

Nikol danas živi okružena luksuzom, ali nije oduvek bilo tako - njeno detinjstvo je bilo mučno, a odrastala je okružena bedom i strahom za egzistencijom. Ipak njena upornost i rad doveli su je do svetskih modnih agencija gde je ostvarila veliki uspeh.

Nikol Poturalski
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs