Neverovatna priča

KADA JE ELTON DŽON OBJAVIO DA SE OŽENIO RENATOM - SVI SU ZANEMELI: Zašto bi otvoreni gej čovek oženio baš nju? (FOTO)

Renata je bila srećna, Elton je bio zadovoljan, a onda je sve krenulo po zlu!

Vip priča
20:04h Autor:
Elton Džon i njegova bivša žena Renata, Foto: Profimedia

Početkom 2022. godini Elton Džon je objavio na Instagramu da otkazuje dva koncerta u okviru svoje oproštajne turneje zbog toga jer je zaražen korona virusom.

Nakon što je preležao virus, ovaj sedamdesetčetverogodišnji muzičar se vratio jači nego ikad.

1 / 3 Foto: Profimedia

Ovom prilikom se podsećamo njegove burne ljubavne istorije:

Svi znamo za srećni gej brak Eltona Džona i Dejvida Ferniša, ali pre njega slavni muzičar je bio u braku sa Renatom Blauel.

Par se upoznao početkom 1983. godine u Londonu. Renata je radila kao tehničar zvuka, pa je tako upoznala Eltona koji je upravo završavao svoj album "Too Low".

1 / 3 Foto: Profimedia

Prijatelji su bili šokirani s obzirom da je Elton još 1976. godine javno rekao da je biseksualac, mada su svi bili ubeđeni da je gej.

Njegov blizak prijatelj je kasnije rekao da se na venčanju videlo koliko je jaka Eltonova želja da zasnuje porodicu. Eltonova majka, Šila, izjavila je kako će mladencima pokloniti dečja kolica.

Četiri godine kasnije, u novembaru 1988. godine, par se razveo.

Renata je praktično nestala iz očiju javnosti, a od tada nikad nije govorila o braku sa muzičarem.

Renata Blauel, Elton  Džon
foto: Profimedia

Kada se saznalo za razvod, Renata je tvrdila da su se ona i Elton prijateljski razveli i da nameravaju da ostanu najbolji prijatelji.

Elton se tih godina borio za zavisnošću od droge i alkohola, a u jednom intervjuu iz 2008. godine je prokomentarisao brak i zavisnost: "Zavisnik o drogama ovako razmišlja: Imao sam dovoljno momaka i to me nije usprećilo, tako da ću sada da oženim ženu koja će sve da promeni. I voleo sam Renatu. Ona je sjajna devojka. Zaista sam je voleo. Ali, znate... to je jedna od stvari zbog kojih najviše žalim u životu, to što sam je povredio!"

1 / 3 Foto: Profimedia

Tokom 2017. godine, kao podrška istopolnim gej brakovima, Elton je obajvio na svojoj Instagram stranici sledeće:

"Pre mnogo godina, izabrao sam Australiju kako bih se venčao sa predivnom ženom prema kojoj osećam toliko divljenja i ljubavi. Želeo sam više od svega da budem dobar muž, ali negirao sam ko sam zaista, što je rastužilo moju suprugu, a u meni izazvalo ogromnu krivicu i žaljenje."

Renata je za razvod dobila 5 miliona funti, kao i seosku kuću koju joj je Elton kupio. Živela je jedan usamljen život, a kasnije se vratila u Nemačku kako bi brinula o svojim starim roditeljima. Nije poznato šta sada radi.

Renata Blauel, Elton  Džon
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...