ŠOKANTNO, SVE ZBOG NOVCA

EVO KAKO IZGLEDA VILA NIKOLINE PIŠEK U ZAGREBU: Zbog nje su navodno podigli kredit od 800.000 evra?! (VIDEO)

Evo kako izgleda zagrebačka vila Nikoline i Vidoja Ristovića.

Enterijer
Autor:
EVO KAKO IZGLEDA VILA NIKOLINE PIŠEK U ZAGREBU: Zbog nje su navodno podigli kredit od 800.000 evra?! (VIDEO)
Nikolina Pišek i Vidoje Ristović, Foto: ATA Images

Kao da je malo tuga koju oseća za preminulim suprugom Vidojem, Nikolina Ristović muku muči i sa pitanjem nasledstva.

Nakon što se dugo u medijima pisalo da je u lošim odnosima s Viktorom Ristovićem, ocem preminulog Vidoja, poznatim i pod nadimkom Grof Miša, situacija se sada dodatno zakomplikovala.

Miša Grof, Nikolina Pišek, Nikolina Ristović, Viktor Ristović
foto: ATA Images

Naime, Viktor je o Nikolini izgovorio neke ne baš lepe stvari, a čini se da je do sukoba došlo oko uređenja kuće u gradskoj četvrti u Zagrebu koju je par kupio nakon što su Nikolina i njena ćerka Una Sofija izbegle smrt nakon trovanja ugljen monoksidom u njihovom stanu iz kojeg se porodica tad odmah iselila. Inače, Nikolina je deo unutrašnjosti kuće pokazala u nekoliko navrata na društvenim mrežama.

'Nikolina, sin mi se nije ohladio, službena obdukcija nije stigla, a ti bi novac za kuću! Ta kuća za koju si ti insistirala da se završi, ona ga je ubila. Ona traži beležnice u kojima je vodio evidenciju. Hoće imati uvid u sve. Bitno je samo da se troši, kakve veze ima što je Vidoje umro', rekao je.

Osvrnuo se i na njenu kuću u Zagrebu te je nazvao dvorcem.

"Pokojni Tuđman nije imao toliku kuću. Samo dnevni boravak ima 200 kvadrata", komentarisao je Ristović.

"Što se pravnog deljenja imovine tiče, imam unučiće i tu ću napraviti sve kako bude trebalo. One će zauvek biti osigurane, kao što je Vidoje Nikolininoj ćerki u London slao 12.000 funti za studije. Ćerki iz prvog braka. Ja ću ovim krasnim devojčicama pomagati. Njoj, kao supruzi, deo od kuće može ići, za koji je opet Vidoje dao novac. Nikolina može dobiti samo dobar savet od mene i da zadrži ćerke. Za ostalo se može samo nadati", ispričao je.

Nikolina je odgovorila na loše komentare svog svekra, gospodina Viktora Ristovića ili kako ga vi zovete Miša Grof'.

"Gospodin Ristović je i u ovim trenucima toliko dobro raspoložen da ima snage da uz smeh govori o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina. Vidojeva i moja ćerka je došla u Beograd s povređenom nogom zbog svoje potrebe da se na 40-dnevnom pomenu oprosti od svog oca. Žao mi je što moj svekar u tako teškom trenutku za svoju unuku nije smatrao potrebnim da mi pomogne oko doktora za nju, kao ni što u ovim tužnim danima ne poštuje Vidojevo dostojanstvo ni dostojanstvo njegove najbliže porodice o kojoj se Vidoje tokom života s ljubavlju brinuo", dodala je voditeljka.

Nikolina Pišek, Nikolina Ristović, Vidoje Ristović
foto: Kurir / Dragan Kadić

"Sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmerena isključivo na ostvarivanje zakonskih naslednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj kćeri nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac moga supruga nije njegov zakonski naslednik te nema nikakva prava raspolagati Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio", istaknula je Nikolina.

Podsetimo, Nikolina i Vidoje, koji je iznenada preminuo u 44. godini, bili su u braku od 2013. i dobili su ćerku Unu Sofiju u decembru 2014. Par, koji je zajedno bio 10 godina, prošle je godine kupio kuću u gradskoj četvrti u Zagrebu, koju su počeli uređivati.

Nedugo nakon Vidojeve smrti mediji su prenijeli da su se njih dvoje poprilično zadužili.

Naime, Ristovići su u jednoj banci u Austriji uzeli dve pozajmice po 400.000 eura, odnosno ukupno 800.000 eura. Ostatak iznosa za kuću, koja je koštala 1,5 milion eura, navodno su platili u gotovini. Nikolina je, prema tome, dužna da nastavi otplaćivanje kredita.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs