Neverovatno

KAKO IZGLEDA SIN ILONA MASKA KOJI MENJA POL: Odrekao se imena i oca, ali šta je sa Maskovim milionima?! (FOTO)

Ilon Mask svu svoju decu drži dalje od očiju javnosti

Vip priča
Autor:
KAKO IZGLEDA SIN ILONA MASKA KOJI MENJA POL: Odrekao se imena i oca, ali šta je sa Maskovim milionima?! (FOTO)
Deca Ilona Maska, Foto: Profimedia

Ilon Mask je opet tema broj jedan svih medija. Sada nije u pitanju njegov ljubavni život ili bogatstvo koje zgrće - reč je o njegovom neuspešnom roditeljstvu!

Naime, svet kao da je jedva dočekao da Mask napravi pogrešan korak u bilo kom pogledu te da ima razlog da mu se naruga.

Izgleda da smo to i dočekali, jer je Maskov stariji sin Ksevijer odlučio da promeni pol, ime, ali i prezime. Da stvar bude još gora on je tu odluku obrazložio kako ne želi da ima išta zajedničko sa svojim slavnim ocem?!

1 / 3 Foto: Profimedia

Ipak, nije otkrio prima li kakvu finansijsku pomoć od tate Ilona, čije se bogatstvo procenjuje na 213 milijardi dolara, a nije rekao ni da li će u buduće deliti očevo bogatstvo. Mask se zasad nije oglasio o potezu svog sina, dok je na društvenim mrežama objavio samo jednu rečenicu: Mnogo volim svu moju decu!

Mask ima čak sedmoro dece, od kojih je pet (blizance Ksavijera i Grifina te trojke Kaija, Saksona i Damijana) dobio u prvom braku s Žistin Mask, s kojom je u braku bio osam godina, a dvoje dece (X AE A-XII i Eksu Dark Sideræl) ima s kanadskom muzičarkom Grajms.

S Žistin je dobio još jedno dete, sina Nevadu, koji je preminuo kad mu je bilo samo 10 nedelja od sindroma iznenadne smrti.

Svoju decu, naročito onu iz prvog braka, Mask drži podalje od očiju javnosti, a oni sami retko istupaju i čini se da im je draže da se drže dalje od medija. Međutim, ovih su se dana svi svetski mediji raspisali o njegovom 18-godišnjem sinu Ksevijeru koji je odlučio da promeni pol.

1 / 4 Foto: Profimedia

Ksevijer, odnosno Vivijan, prošetala je bosa, u kombinaciji crvenih pantalona i tamnoplave košulje, dok je kosu pustila preko ramena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs