10 GODINA BRAKA

UPOZNALI SU SE KADA JE ONA IMALA 42 GODINE, A ON 18 GODINA: 24 godine razlike, a vole se kao prvog dana! (FOTO)

Holivudski zavodnik Aron Tejlor Džonson proslavlja ljubav sa svojom 24 godine starijom suprugom!

Vip priča
12:00h Autor:
UPOZNALI SU SE KADA JE ONA IMALA 42 GODINE, A ON 18 GODINA: 24 godine razlike, a vole se kao prvog dana! (FOTO)
Foto: Profimedia

Poznati britanski glumac Aron Tejlor Džonson (31) i njegova supruga Sem Tejlor Džonson (54), nedavno su proslavili 10 godišnjicu braka. Na zabavi koju su tim povodom napravili, oni su obnovili svoje bračne zavete, te na taj način učvrstili svoje bračne temelje.

Činjenica da je njihov brak posle deset godina opstao i postao još čvršći, ukazuje na to da velika razlika u godinama njima ne predstavlja apsolutno nikakav problem.

Aron Tejlor Džonson
foto: Profimedia

Podsetićemo, par se upoznao 2008. godine tokom snimanja filma "Dečko koji ne obećava", koji je ona režirala, dok je on glumio u istom. U trenutku njihovog poznanstva ona je imala 42, a on tek 18 godina.

Zabava koju su napravili kako bi proslavili 10 godišnjicu braka bila je intimnijeg karaktera. Na zabavi su prisustvovali samo nabliži prijatelji i porodica.

Sem se odlučila za odevnu kombinaciju koja svojim izgledom asocira na venčanicu, dok je glumac bio odeven u krem odelo. Svojim odevnim izborom oni su uspeli da vrate uspomene i da se podsete trenutka u kome su izgovorili sudbonosno da!

"Juče je najlepši dan, naša 10. godišnjica. Obnovili smo svoje zavete i pred našim najbližim i najdražim prijateljima i porodivom proslavili ljubav i radost. Decenija braka. Bio je to čaroban i nezaboravan dan i sunce nije prestalo da sija. Neverojatno smo blagoslovleni. Semi, ti si moja ljubav, moj život, moja srodna duša, moja žena, moj svet", napisao je Aron na Instagramu uz nekoliko fotografija sa proslave.

Sem je takođe podelila zajedničku fotografiju, uz emotivnu poruku: "Deset slavnih godina. Moj neverovatni muž, otac sve četiri devojčice. Volim te, volim te, volim te. Ljubav pobeđuje sve".

Par ima i dvoje dece - jedanaestogodišnju Vajldu i devetogodišnjeg Romija, dok Sem iz prethodnog braka ima još dve ćerke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs