BIZARNO

URADILA JE 50 OPERACIJA I SMRŠALA 40 KILOGRAMA DA BI LIČILA NA ANĐELINU DŽOLI: Njen izgled je da se uplašiš! (FOTO)

Da se čovek uplaši

Zanimljivosti
Autor:
URADILA JE 50 OPERACIJA I SMRŠALA 40 KILOGRAMA DA BI LIČILA NA ANĐELINU DŽOLI: Njen izgled je da se uplašiš! (FOTO)
Foto: PrintscreenInstagram/sahartabar.before

Njene zastrašujuće fotografije bile su jedne od najviralnijih. Svojom izmišljenom pričom i neverovatnim izgledom, privukla je veliku pažnju na sebe.

Naime, devojka po imenu Sahar Tabar (21), želela je da svojim fizičkim izgledom privuče pažnju, tvrdeći da liči na Anđelinu Džoli.

Zbog svog horor izgleda, postala je poznata i kao "Zombi Anđelina Džoli".

Ona je rekla da je imala 50 operacija i da je smršala 40 kilograma kako bi postala što sličnija filmskoj divi. Mnogi su bili zgroženi njenim izgledom, da bi se kasnije ispostavilo da je devojka sve ljude obmanula, što je i sama priznala.

"To je sve fotošop i šminka. Svaki put kad objavim fotografiju, nacrtam svoje lice na neverovatno smešan način. Tako se izražavam, to je deo umetnosti. Moji obožavaoci znaju da to nije moje pravo lice", poručila je Sahar.

Nedugo potom, mlada devojka biva uhapšena na osnovu navoda o "kulturnim zločinima i socijalnoj i moralnoj korupciji". Kako prenosi iranska novinska agencija ona se suočila sa optužbama za bogohuljenje, podsticanje nasilja, pribavljanje prihoda neprikladnim sredstvima i podsticanje mladih na korupciju. Devojka je osuđena na 10 godina zatvora.

Mnogi smatraju da je nepravedno optužena, jer sve što je Sahar Tabar (21) radila jeste da je šminkom i fotošopom pokušavala da od sebe napravi "Zombi Anđelinu".

Šta vi mislite, da li je devojka nepravedno optužena?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs