koja je po vama najlepša?

NIKO NE NOSI CRNU BOJA KAO ONA: 12 haljina u kojima je Anđelina Džoli prosto - BLISTALA! (FOTO)

Na današnji dan 1975. godine rođena je glumica, rediteljka i humanitarka Anđelina Džoli. Dobitnica je brojnih priznanja, među kojima su i Oskar i tri Zlatna globusa, a na filmu je debitovala još kao dete, uz oca, glumca Džona Vojta.

Galerije
14:36h
1 / 12 Foto: Profimedia

Osim po filmskoj karijeri, Džoli je poznata i po humanitarnom radu za koji je dobijala i nagrade. Posebna je izaslanica Visokog poverenika UN-a za izbeglice, a među ciljevima koje promiče su i obrazovanje i prava žena.

Ovu glumicu danas se smatra jednom od najmoćnijih i najuticajnijih osoba u američkoj industriji zabave. Pažnju javnosti privlači i njen privatni život, posebno odnos s bivšim suprugom Bredom Pitom s kojima ima šestoro dece, od kojih je troje usvojeno.

Glumica koja danas puni 47 godina redovno se nalazi i na listanma nalepših žena sveta, a veliku pažnju privlači i svojim stilom, kako onim svakodnevnim, tako i izdanjima za crveni tepih.

A u svim tim situacijama vrlo često bira crnu boju. Iako će sama reći da je voli jer je praktična, činjenica je da u njoj izgleda tako dobro. Mnogi će se složiti s tvrdnjom da niko crnu boju ne nosi dobro kao Anđelina Džoli, a najbolji dokaz za tu tvrdnju je njenih 12 crnih izdanja s crvenih tepiha koje možete pogledati u galeriji na početku teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs