SAZNAJTE VIŠE

5 NAJBOLJE STILIZOVANIH ŽENA OVE NEDELJE: Proslavila se kao akciona junakinja, u 73. godini života izgleda ko CARICA

Napokon je došlo lepo vreme, a sa njim i novi trendovi koje smo nestrpjivo čekali da vidimo na zvezdama

Moda
5 NAJBOLJE STILIZOVANIH ŽENA OVE NEDELJE: Proslavila se kao akciona junakinja, u 73. godini života izgleda ko CARICA
Sigurni Viver, Foto: RW/MPI / Capital pictures / Profimedia

Njujork, Los Anđeles i sada Kan. Teško je odabrati najbolje obučene poznate dame ovih dana, od kada je otvoren Kanski filmski festival i kada su se najveće zvezde sjurile upravo na Azurnu obalu da se šetaju pored mora i uživaju u raznim događajima. Upravo tada, nose one najlepše komboinacije, pa se tako ove nedelje u našoj anketi našla i Sigurni Viver, koja je oduševila sve prisutne kada se pojavila u narandžastom odelu. Pored nje, tu s u i Anđelina Džoli, koja je uslikana na ulicama Njujorka sa svojom ćerkom Zaharom, ali i Kejt Midlton u neverovatnoj zelenoj haljini koja pristaje skoro svim oblicima tela.

1. KEJTI HOLMS

Jedna od trenutno najbolje obučenih žena na svetu ni ove nedelje nije omanula kada je obukla neobično bež odelo koje je podgila sa limun žutom jednostavnom majicom i prelepim ženstvenim sandalama.

Kejti Holms
foto: Profimedia

2. KEJT MIDLTON

Buduća kraljica čini se nikada ne greši, pa se tako pre nekoliko dana pojavila u prelepoj ženstvenoj haljini mini dužine koju je začinila prelepim dvobojnim cipelama.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

3. VIKTORIJA BEKAM

Uvek skockana, uvek šik!

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

4. ANĐELINA DŽOLI

Prelepa glumica ne odustaje od svoh minimalističnog pristupa kada je odevanje u pitanju, pa je tako za šetnju Njujorkom obukla prelepi bež džemper koji je uparila sa pensil crnom suknjom i nude salonkama.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

5. SIGURNI VIVER

Najveće iznenađenje ove nedelje je definitivno čuvena glumica Sigurni Viver koju nemamo baš puno prilike da vidimo u javnosti. Sada se pojavila u narandžastom odelu i oduševila!

Sigurni Viver
foto: Profimedia

Glasajte!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs