izdominirala!

MEGAN MARKL JE POKAZALA NA DELU ZAŠTO JE APSOLUTNA POBEDNICA U ŽIVOTU: Njene reči bi trebalo dobro da zapamti SVAKA ŽENA

Megan Markl je pokazala ogromnu hrabrost i odlučnost, kada je uz princa Harija napravila veliki zaokret u životu, a njena borba je bila inscpiracija mnogim damama.

Moda
10:43h Autor:
MEGAN MARKL JE POKAZALA NA DELU ZAŠTO JE APSOLUTNA POBEDNICA U ŽIVOTU: Njene reči bi trebalo dobro da zapamti SVAKA ŽENA
Zašto je Megan Markl pobednica?, Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan Markl sinoć je na Menhetnu u Njujorku prisustvovala dodeli "Women of Vision" nagrada, i prikazala se u duhu prave pobednice. Rekla je "ne" kraljevskoj porodici, sa mužem se preselila mijama daleko i krenula da gradi život od nule, zbog čega joj se dive mnogi. Upravo na gala svečanosti bila je jedna od laureata, a na manifestaciju je stigla u pratnji supruga i majke Dorije. Preuzimajući ovako važno priznanje, blistala je i autfitu od, čak,12.000 dolara!

Nagradu joj je uručila bliska prijatelja i feministička ikona Glorija Stajnem, koja joj je bila veliki uzor u mladosti.

-Hvala ti za inspiraciju koja jesi, za tvoje mentorstvo, tvoje mudre savete, tvoj izuzetno bezobrazan smisao za humor i, naravno, za tvoje neverovatno prijateljstvo - naglasila je vojvotkinja.

Megan Markl
foto: BeautifulSignatureIG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim toga, Megan Markl je prenela inspirativnu poruku pozivajući žene da „budu vizionarke svog života“ . Internet stranica" Vomen of Vision" navodi da je majka dvoje dece „feministkinja, zagovornica ljudskih prava i rodne ravnopravnosti, kao i globalni uzor“.

- Nikad nije kasno za novi početak. Budite vizionar svog života. Možete odrediti put na kojem ono što ponavljate u svojim svakodnevnim činovima služenja, u ljubaznosti, u zagovaranju, u milosti i poštenju, da to postane ono što će prepoznati sledeći talas žena, i mladih i starih , koji će takođe izabrati ovaj trenutak da se pridruži pokretu, i našu viziju pravednog sveta pretvoriti u stvarnost - rekla je Megan.

Megan Markl
foto: BeautifulSignatureIG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sa druge strane, nije prošao nezapaženo ni njen fenomenalni stajling. Naime, vojvotkinja od Saseksa je obukla skupocenu zlatnu haljinu kolumbijske dizajnerke Johani Ortiz, koja je koštala 1.850 $. Model je pratio liniju Meganinog izvajanog tela, odisao je neverovatnom elegancijom sa svedenim izrezom kod grudi i diskretnim šlicem na sredini. Međutim, u izvornom obliku ima i bretele, koje je Harijeva supruga skinula, istaknuvši senzualna ramena.

Toaletu je uparila sa otmenim Tom Ford sandalama od 1.350 $, a modnu kombinaciju je upotpunila Carolina Herrera torbicom, za koji je izdvojila 1.100 $.

Megan Markl
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Megan, čije se pojavljivanje na događaju desilo samo deset dana nakon što je preskočila ceremoniju krunisanja svog tasta kralja Čarlsa, bila je sinoć oličenje glamura, dok je njena duga talasasta kosa bila raspuštena po ramenima.

Ono što je bilo najposebnije na njoj je komad nakita - zlatna Cartier Love narukvica od 7.350 $ koja je pripadala upravo princezi Dajani. Primetno je da aksesoar Harijeve majke izuzteno često nosi, te da ima izuzetno značenje za nju.

Megan Markl
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Vojvoda od Saseksa se odlučio za svoje mornarsko odelo sa potpisom, koje je nosio sa belom košuljom i svetloplavom kravatom - dok je njegova svekrva Dorija izabrala kompletno crni stajling. Želeći da izbegnu mnoga pitanja radoznalih medija o svim dešavanjima u proteklom periodu ušli su na sporedni ulaz u dvoranu "Zigfeld".

Samo neka od prelepih izdanja Megan Markl možete pogledati u galeriji ispod:

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs