EVO ŠTA JE MEGAN MARKL RADILA DOK JE HARI BIO NA KRUNISANJU: Jednim potezom je šokirala javnost, a svi se pitaju isto

Gde je bila Megan Markl za vreme krunisanja kralja Čarlsa pitaju se mnogi, a paparaci su zabeležili nekoliko njenih fotografija.

Celebrities
Autor:
EVO ŠTA JE MEGAN MARKL RADILA DOK JE HARI BIO NA KRUNISANJU: Jednim potezom je šokirala javnost, a svi se pitaju isto
Gde je bila Megan Markl za vreme krunisanja kralja Čarlsa, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Krunisanje kralja Čarlsa III obeležilo je prethodnu nedelju, a kao i obično, pratio se svaki potez članova kraljevske porodice. Ono što je posebno privuklo pažnju jeste odsustvo Megan Markl.

Dok je Kejt Midlton zablistala na ceremoniji staroj 1000 godina, od Megan Markl nije bilo ni traga. Međutim, danima se spekulisalo da Megan Markl neće prisustvovati krunisanju svog svekra, a razlog je navodno rođendan njenog sina Arčija.

Kejt Midlton smatraju snajkom svih vremna, a o njenom pojavnljivanju na ceremoniji ne prestaje da se priča. Međutim, čini se da Megan Markl ne obraća pažnju na komentare, niti je pogađa to što nije bila na krunisanju.

Megan Markl
Megan Marklfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I dok je javnost komentariše, Vojvotkinja od Saseksa pridružila se u nedelju svojim prijateljima Markusu Andersonu i Heder Dorak u Kaliforniji. Zajedno su prošetali na svežem vazduhu nakon što su u subotu proslavili Arčijev rođendan.

Uprkos stalnoj ogorčenosti, kralj je podigao čašu u Bakingemskoj palati da nazdravi četvrti rođendan sina princa Harija i Megan i oda počast unuku kojeg je jedva video.

1 / 8 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Harijevo pojavljivanje na krunisanju označilo je njegov prvi ponovni susret sa kraljem Čarlsom i kraljicom Kamilom, kao i princom i princezom od Velsa, od kraljičine sahrane u septembru. Hari nije igrao glavnu ulogu u ceremoniji krunisanja i odmah se vratio u Ameriku posle službe u Vestminsterskoj opatiji, piše britanski Hello.

Megan je u šetnji sa prijateljima izgledala veoma srećno i nasmejano, a njen stajling takođe je bio opušten.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs