BIZARAN POTEZ O KOJEM SVI PRIČAJU: Čitač sa usana otkrio šta je usamljeni Hari mrmljao, a jedna stvar je posebno čudna

Juče je održano krunisanje kralja Čarlsa, a naravno najviše pažnje privukao je njegov mlađi sin princ Hari.

Celebrities
13:36h Autor:
BIZARAN POTEZ O KOJEM SVI PRIČAJU: Čitač sa usana otkrio šta je usamljeni Hari mrmljao, a jedna stvar je posebno čudna
Šta je Hari govorio tokom krunisanja?, Foto: Mark Stewart / Avalon / Profimedia

Čitač s usana otkrio je što je princ Hari rekao gostima kada je stigao u Vestminstersku opatiju na krunisanje svog oca kralja Čarlsa III.

Vojvoda od Saseksa stigao je u isto vreme kad i njegove sestre, princeze Beatris i Evgenija, zajedno sa svojim muževima.

Ušao je pre brata Vilijama i Kejt Midlton, a njegovo mesto bilo je tri reda iza princa i princeze od Velsa.

Hari se sam došao na krunisanje svog oca
Hari se sam došao na krunisanje svog oca foto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia

Dok je ulazio, Hari je ljubazno pozdravio neke od ostalih gostiju, govoreći raznim ljudima "Zdravo", " Dobro jutro" i "Lepo te videti". Čitač s usana takođe tvrdi da je rekao "Pogledajte to" dok je razgledao opatiju te da je prokomentirao da je sve "divno".

Hari je sedio pored Evgenijinog supruga Džeka i princeze Aleksandre, sestrične pokojne kraljice, koja poslednju deceniju nije imala radni kraljevski angažman. Stručnjakinja za govor tela Džudi Džejms objasnila je da je Hari izgledao nervozno dok je čekao da Čarls stigne.

Hari je izgledao nervozno
Hari je izgledao nervozno foto: ames Veysey/Shutterstock / Avalon / Profimedia

"Dok je Hari čekao na svom mestu da mu otac i brat stignu, bilo je nekih jasnih pokazatelja izuzetne napetosti ili nelagode. Grizao je usne i lizao ih, a treptao je češće što pokazuje da je bio pod udarom adrenalina zbog stresa", rekla je za The Mirror.

Džudi zatim kaže da je vojvoda od Saseksa počeo da bulji u princezu Anu, koja je sedela u redu ispred, napravivši neobičan gest. Pogled mu je bio fiksiran na njegovu tetku Anu koja je čavrljala s ljudima na mestima ispred sebe, a zatim je iznenada spustio glavu.

Džudi veruje da je Hari bio srećan kad je sreo rođake. "Prvo je čavrljao s Edom, pa je privukao pažnju Evegenije, a zatim smo imali prilike da vidimo neverovatni povratak šaljivdžije Harija koji se smejao dok je rukama mahao ispod stomaka, očito se šaleći s Evgenijinim trudničkim stomakom. Nakon što ih je nasmejao, nastavio je da korača sam", ispričala je i dodala da je vojvoda izgledao samouvereno kad je ušao u opatiju.

Hari je sedeo u trećem redu
Hari je sedeo u trećem redu foto: John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Veruje se da je raspored sedenja bio jedna od spornih tačaka zbog koje je Hari i odložio odgovor hoće li prisustvovati krnisanju. Hari se neće dugo zadržavati u Londonu, a veruje se da će se odmah nakon ceremonije i vratiti u Sjedinjene Države.

"Organizatorima je rečeno da Hari neće prisustvovati koncertu s ostatkom kraljevske porodice, što je velika šteta jer će to biti tako spektakularan događaj", rekao je izvor za britanske medije.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs