pogledajte

AMAL SE POJAVILA NA CRVENOM TEPIHU I ŠOKIRALA: Kako je moglo ovo da joj se desi?

Prelepa advokatica se nakon dužeg vremena pojavila ispred kamera, ruku pod ruku sa svojim suprugom Džordžom Klunijem.

Moda
Autor:
AMAL SE POJAVILA NA CRVENOM TEPIHU I ŠOKIRALA: Kako je moglo ovo da joj se desi?
Amal i Džordž Kluni, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Holivudska zvezda Džordž Kluni i advokatica za ljudska prava Amal bili su deo svečanog događaja u organizaciji kraljevskog udruženja za pomoć mladima pod nazivom - "Prince Trust Awards".

Na crvenom tepihu u Londonu pozirali su zajedno, držeći se za ruke, a zajedno ih kamere nisu snimile još od decembra prošle godine.

Amal Kluni
foto: Profimedia

Kao i uvek, par se pojavio u elegantnim kombinacijama i privukli su svu pažnjju - Džordž kao i inače nije sklon eksperimentisanju s modom i drži se proverene klasike, pa je odabrao odelo u boji grafita sa crnim sunčanim naočarima, dok je Amal došla u kombinezonu nežne puderaste nijanse s crnim pojasom koji naglašava njen savršen struk.

Amal Kluni
foto: Profimedia

Kombinezon dugih i širokih nogavica koje su za Amal bile preduge pa je u njima teško koračala, a mana kombinezona je i sam materijal na kojem su se videli svi nabori od sedenja.

Crne cipele i torbica bež boje zaokružili su stajling, dok je kosu ponela u svom prepoznatljivom stilu. Amal se pre nekoliko meseci, nakon crne boje kose, odlučila za promenu, pa sada neguje nešto topliju, braon boju kose.

Pogledajte još fotografija prelepe advokatice:

1 / 9 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs