CIPELE KOJE TREBA DA IMA SVAKA DAMA: Požurite da ih ugrabite jer se rasprodaju brzinom svetlosti

Slingback cipele su totalni modni hit ovog proleća, pored toga proglašene su jedne od najudobnijih!

Moda
Autor:
CIPELE KOJE TREBA DA IMA SVAKA DAMA: Požurite da ih ugrabite jer se rasprodaju brzinom svetlosti
Ove cipele cu must have ovog proleća, Foto: Profimedia

Ukoliko niste ljubitelj baletanki ili mokasina a u potrazi ste za klasičnim, elegantnim i udobnim cipelama predlažemo vam da probate ovaj model Slingback cipela!

Sve je počelo još 2019.godine kada ih je Dior na svojoj reviji vratio na velika vrata. Od tada postoji mnogo različitih varijanti ovog kultnog modela jer ponovo ultimativni must have u svetu mode.

Špicasti vrhovi su posebno privlačni i ovog proleća pa ni jedan stajling, Instagram objava ili modni editorijal nisu mogli da prođu bez ove cipele. Postoje varijacije na temu štikle a među najpopularnijim modelima su oni sa malim potpeticama ili skroz ravne.

Ponuda materijala zaista nikada nije bila brojnija, od klasičnih preko neobičnih ali dominira i teksas, saten, svetlucavi kamenčići, velike mašne, biseri... Hype oko ovog klasika u svetu obuće je za sada nikad veći.

Ako ipak niste ljubitelji potpetica možete se opredeliti i za ravne modele sa kamenčićima koji nisu ništa manje glamurozni.

Pored ogromne ponude različitih materijala, možete se poigrati i sa bojama. Modnim pistama su dominirale jarke boje tako da nema greške za koju god se opredelite.

Međutim ako preferirate neutralnije i svedene tonove, naš predlog za vas je nešto poput ovog modela.

Osim toga što su udobni, ovakvi modeli cipela se veoma lako kombiuju uz različite stilove, takođe moguće ih je nositi kako u dnevnim tako i u večernjim prilikama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs