kako vam se dopada?

ČAK NI AMAL VIŠE NE NOSI ŠTIKLE: Najpoznatija advokatica na svetu u stajlingu koji svaka žena mora da iskopira

Amal je već godinama savršen modni uzor, posebno za žene koje vole jednostavnu eleganciju. Iako je njen stil veoma jednostavan, Amal s vremena na vreme ume da nas iznenadi i izađe iz svoje zone komfora, pa se tako sada prošetala u patikama u kojima je nikada ranije nismo videli.

Moda
Autor:
ČAK NI AMAL VIŠE NE NOSI ŠTIKLE: Najpoznatija advokatica na svetu u stajlingu koji svaka žena mora da iskopira
Amal Kluni, Foto: LESE/Head To Toe Celebrities / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Amal Kluni se pojavila u društvu svoje majke Barije na ulici u Los Anđelesu gde su je paparaci odmah uslikali, a za ovu priliku izabrala je krajnje jednostavnu kombinaciju koja veoma lako može da posluži kao insipracija svim ženama za svakodnevno odevanje, a ne iziskuje mnogo novca.

Amal Kluni
foto: Profimedia

Najpoznatija advokatica na svetu je za ovu priliku obukla neobičnu asimetričnu haljinu midi dužine od tanke trikotaže, sa debelim bretelama u bež boji. Haljinu je potpisala jedna od najpoznatijih engleskih kreatoriku - Stela Mekartni.

Ovakve haljine su veoma popularne i ove sezone, lako se kombinuju i sa štiklama, ali i sa patikama i ravnim sandalama.

Amal Kluni
foto: Profimedia

Iako prelepa Amal nema razloga da štedi pa je svoju platila debeli, nije teško pronaći u lokalnim prodavnicama gotovo identičan model u svim bojama, a cena ne bi trebala da prelazi onu od 2500 dinara.

Svoj autfit je upotpunula Prada tašnom u crnoj boji, velikim naočarima za sunce i jednostavnim belim patikama, koji su već nekoliko godina zaredom obavezan model koji poseduje gotovo svaka žena koja prati trendove.

Amal Kluni
foto: Profimedia

Iako do skoro nismo mogli da zamislimo da nosimo patike na sve živo, Amal je potvrda da danas žene teže što komfornijoj obući i da veoma lako može da se postigne i elegantan izgled ako se malo poigrate sa aksesoarima koji će ceo stajling podići na viši nivo.

Kako se vama dopada ovo izdanje lepe Amal?

Pogledajte još fotografije ove modne ikone:

1 / 22 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs