TELO MARGO ROBI IZAZIVA ZAVIST SVAKE ŽENE NA PLANETI: Ove farmerke su apsolutni hit za proleće 2023. godine

Margot Robi, blistala je u crnom bikini topu i plavim farmerkama, dok je prošetala svoje savršeno istrenirano telo na crvenom tepihu.

Moda
Autor:
TELO MARGO ROBI IZAZIVA ZAVIST SVAKE ŽENE NA PLANETI: Ove farmerke su apsolutni hit za proleće 2023. godine
Holivudska Barbi ponovo blistala na crvenom tepihu, Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prirodna lepota holivudske glumice ponovo je privukla pažnju na crvenom tepihu. Margo Robi bila je veličanstvena na ovogodišnjoj Chanel reviji i svojim originalnim stajlingom se izdvojila od ostalih zvezda.

Margot Robi, Margo Robi
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na sebi je imala crni bikini koji je upotpunila neobičnim metalnim prslukom. Obukla je duge teksas široke pantalone sa viskom strukom a uz njih je iskombinovala crnu proštepanu Chanel torbu. Njena duga platinasta kosa stilizovana je velikim loknama dok je šminka bila jednostavna što je naglasilo prirodnu lepotu ove glumice.

Margo Robi, Margot Robbie, Margot Robi
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za potrebe snimanja njenog novog filma "Barbie" Margo se podvrgla intenzivnim treninzima i redukciji ishrane, a rezultati su i više nego očigledni. O 'Barbi dijeti' govorila je u nedavnom intervjuu za British Women Health. Osnovno načelo ovakve ishrane je vrlo malo ugljikohidrata i izbegavanje slatkiša.

"Moj doručak se obično sastoji od ovsenih pahuljica i šejka za jačanje imuniteta. Za ručak jedem pileću salatu, a za večeru odrezak od tune i slatki krompir. Danju pijem čaj kojim sam opsednuta od kada živim u Velikoj Britaniji", izjavila je Margo.

Margo važi za jednu od najstilizovanijih dama među glumicama. Njen stil je zaista besprekoran kako na javnim događajima tako i u privatnom životu. Pogledajte galeriju pa prosudite i sami!

1 / 11 Foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs