kako vam se dopada?

ODELO MARGO ROBI JE SVE ONO ŠTO NAM JE POTREBNO OVE JESENI: Savršen stajling sa aksesoarima za kojim luduju sve žene

Australijska zvezda Margo Robi ove godine je deo brojnih uzbudljivih projekata, a ovog vikenda započela je s promovisanjem filma ‘Amsterdam’ - novog rediteljskog projekta Dejvida O. Rasela

Moda
11:34h Autor:
ODELO MARGO ROBI JE SVE ONO ŠTO NAM JE POTREBNO OVE JESENI: Savršen stajling sa aksesoarima za kojim luduju sve žene
Margo Robi, Foto: Profimedia

Radnjom smeštena u 30-e godine prošloga veka, komediju ‘Amsterdam’ čini inmpresivna glumačka postava na čelu s oskarovcem Kristijanom Bejlom i Margo Robi.

Margo Robi
foto: Profimedia

Jedna od najlepših plavuša Holivuda s filmskom ekipom ovih dana boravi u Njujorku, gde je zvanično započela promo turneja, a tim povodom plenila je posebnu pažnju svojim modnim odabirima.

Margo Robi
foto: Profimedia

Uoči hoda crvenim tepihom, 32- godišnja Robi uočena je u šik izdanju kojim je u potpunosti dominiralo sivo odelo inspirisano muškim ormarom. Uz strukirani sako i pantalone cigareta kroja s laskavim detaljem proreza, ovo odelo činio je i minijaturni prsluk koji je Robi nosila u formi topa, a stiže s potpisom španskog brenda Mango.

Poput brojnih dama iz sveta Holivuda australijska lepotica nije imuna na cenovno pristupačne komade s potpisom brendova iz grupacije Inditex.

Margo Robi
foto: Profimedia

Uz Mangovo odelo iskombinovala je prepoznatljive i skupocene komade s dizajnerskim potpisom. Osim Pradinih slingback cipela u špic i torbicom na rame, besprekorno izdanje naglasila je sunčanim naočarima brenda Šanel za koji, poput kolegince Penelope Kruz, nastupa u ulozi zaštitnog lica.

Margo Robi
foto: Profimedia

U večernjim satima, na svečanoj premijeri filma, pažnju je plenila u beloj haljini francuske kuće, a koja dizajnom podseća na venčanicu. Njena izdanja na novoj promo turneji i ovoga puta delo su poznate stilistkinje Kejt Jang s kojom Robi već neko vreme sarađuje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs