kako vam se dopada?

KEJTI HOLMS SE POJAVILA NA MODNOJ REVIJI TOMA FORDA I ŠOKIRALA: Mračan stajling se mnogima NE DOPADA

Odabrala je minimalističku crnu haljinu koja je isticala njenu vitku liniju te kako se kaže, ‘ukrala šou‘ ostalim gostima na reviji Toma Forda

Moda
Autor:
KEJTI HOLMS SE POJAVILA NA MODNOJ REVIJI TOMA FORDA I ŠOKIRALA: Mračan stajling se mnogima NE DOPADA
Kejti Holms, Foto: Profimedia

Iako se za glumicu Kejti Holms ne može reći da je baš ikona stila, već svojim izgledom više podseća na devojku iz komšiluka, na reviji Toma Forda na Njujorškoj Nedelji mode sve je ostavila bez daha.

Poznata glumica i bivša žena Toma Kruza sedela je u prvom redu u crnoj dugoj haljini s kapuljačom ispod koje su virile kratke nauljene šiške, sa zlatnim sandalama i upadljivim zlatnim prstenjem.

Kejti Holms
foto: Profimedia

Oduševila je prisutne svojim modnim iskorakom i dramatičnim izgledom koji bi više odgovarao Kim Kardašijan ili Anđelini Džoli nego povučenoj glumici. Tom Ford, inače je jedan od omiljenih kreatora Kejti Holms ali i prijatelj. Ako bira crne kombinacije poput klasičnih odela, uviek nosi njegov brend pa je to na neki način njemu bila i posveta.

Kejti Holms
foto: Profimedia

Njen izgled modni kritičari su nazvali su pomalo ‘mračnim‘, jer je Kejti osoba koja se najbolje oseća u romantičnim haljinama lepršavog kroja.

Ali očigledno je ovim modnim iskorak, bivša supruga Toma Kruza, želela da pokaže da ima dovoljno samopouzdanja za stilsku igru, kao što je i preuzela uzde u svoje ruke u privatnom i poslovnom životu.

1 / 7 Foto: Profimedia

Naime, sve više režira i piše filmske scenarije, a njen poslednji film ‘‘Alone Together‘‘ koji se letos prikazivao u američkim bioskpima dobio je sasvim solidne kritike.

Kako se vama dopada stajling lepe glumice?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs