lice joj sve govori

ĆERKA TOMA KRUZA UHVAĆENA U ŠETNJI PO NJUJORKU: Mnogi se pitaju zbog čega je zamišljena i tužna (FOTO)

Sve je lepša!

Galerije
16:53h Autor:
1 / 7 Foto: Profimedia

Suzi Kruz, ćerka Toma Kruza i Kejti Holms odrasta i postaje lepa kao i njena mama. Šesnaestogodišnja mlada dama pojavila se na ulicama Njujorka u beloj haljini i plavim patikama.

A kao i svaka tinejdžerka danas, nije pomerila pogled od telefona ni na minut. A svima je upečatljv njen izraz lica, koji je sve vreme prilično zamišljen i tužan.

Sa druge strane, godinama javnost intrigira njen odnos sa poznatim ocem. Naime, otkako su se Tom i Kejti razveli, on skoro uopšte nije provodio vreme sa ćerkom, a o tome postoje brojne spekulacije.

Suri Kruz
foto: Profimedia

Naime, smatra se da je Kejt tražila razvod, kako bi sačuvala ćerku od Tomovih religijskih ubeđenja, jer je postao opsednut sajentološkom crkvom.

Takođe, mediji su godinama izveštavali da su mu upravo ta njegova religijska ubeđenja zabranjivala kontakt sa ćerkom i bivšom suprugom, jer se kosi sa načelima sajentološke crkve. I to samo iz razloga što oni nisu deo nje.

- Tom nikada nije nameravao da se otuđi od ćerke i nada se kako će jednog dana popraviti njihov odnos, otkrio je izvor, dodavši kako je Kruz bio svestan i priznao je da je Kejti Holms zatražila razvod da zaštiti ćerku od sajentologije i zajednice vernika kojima pripada njen bivši suprug.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs