miki rurk

NEKADA JE VAŽIO ZA NAJVEĆEG ZAVODNIKA, SADA GA SE SVI PLAŠE: Zbog njegove poslednje izjave gore mreže (FOTO)

Miki Rurk poslednjih godina više je poznat po operacijama kojima je deformisao lik, a sada se našao i u žiži javnosti jer je javno prozivao Toma Kruza.

Vip priča
Autor:
NEKADA JE VAŽIO ZA NAJVEĆEG ZAVODNIKA, SADA GA SE SVI PLAŠE: Zbog njegove poslednje izjave gore mreže (FOTO)
Miki Rurk, Foto: Profimedia

Dani kada je Miki Rurk bio jedan od sinonima seksepila i jedan od najpoželjnijih muškaraca Holivuda davno su iza njega. Nažalost, i on kao i mnoga imena u svetu slavnih teško su se mirili sa činjenicom da stare, te su pokušali da zaustave proces plastičnom hirurgijom, međutim, rezultati su sve sem onoga što su očekivali.

Danas je slavnog glumca teško gledati, a njegova retka pojavljivanja u javnosti uvek prolaze propraćena šokiranim izrazima lica prolaznika. Glumac se godinama krio od javnosti, ali čini se da se u poslednje vreme situacija poprilično menja.

1 / 12 Foto: Profimedia

Rurk se sve češće odaziva na gostovanja u emisijama, gde bez dlake na jeziku komentariše sve ono što ga pitaju, međutim, mnogi su bili neprijatno iznenađeni činjenicom da glumac ne preže od toga da udari na koga stigne, dajući sebi za pravo da nekad udara i veoma nisko.

Tako je bilo i sada kada je gostovao u emisiji Pirsa Morgana koji ga je upitao za mišljenje o novom filmu Toma Kruza "Top Gan: Maverick" koji obara sve rekorde u blagajnama. Međutim, umesto da se raduje zbog uspeha kolege, Miki je udario na njega "teškom artiljerijom".

Miki Rurk
foto: Profimedia

"Kruz nije dobar glumac. Ne uzima uloge koje su izazov. Nebitan je", rekao je Rurk i dodao:

"Tip igra istu ulogu već 35 godina. Nemam poštovanja prema tome".

Nastavio je u istom tonu: "Nije me briga za novac i moć. Stalo mi je do toga kada gledam kako Al Paćino igra i rane radove Krisa Vokena i De Nira i Ričarda Harisa i Reja Vinstona. Takav glumac želim da budem. Monti Montgomeri Klift i Marlon Brando, prenosi NME.

Ovakav odgovor nije iznenađujuć ukoliko se uzme u obzir da upravo Al Paćino taj koji pokušava da vrati popularnost Mikiju Rurku. Naravno, ljudi nisu imali nimalo lepe komentare na gostovanje glumca.

Miki Rurk
foto: Profimedia

"Rurk nekome priča šta je dobra gluma, kad je taj snimio išta? Pre 20 godina... Idi se botoksiraj matori", "Slažem se da Kruz stalno igra slične uloge, ali njega barem neko hoće u Holivudu, a ko hoće nakazu Rurka?", "Miki Rurk nekome govori da li je dobar glumac ili ne, pa čime taj čovek može da se pohvali u poslednje vreme osim što ne izlazi iz ordinacije plastičnog hirurga?", "Malo je bezveze udariti na one koji su svih ovih godina tu i bore se za svoje parče hleba časno i pošteno, dok su nekima svi drugi krivi za manjak talenta"... samo je delić onoga što se moglo pročitati na mrežama.

Miki Rurk
foto: Profimedia

Najviše mu je zamerano to što živi na račun slave, kao i da su "dani kada je bilo dovoljno samo da namigne pa da svaka bude njegova davno iza njega", te bi trebalo da se spusti na zemlju i pogleda "u svoje dvorište" pre nego što komentariše nekog drugog.

Takođe, bilo je i onih koji su branili Kruza s rečima da "on može da snima 35 godina isti film i ponovo uzme novac od toga, dok Rurk snima niskobudžetno smeće koje ni njegova majka ne može da gleda".

Podsetimo, Rurka je najpre proslavila erotska drama Devet ipo nedelja" u kojoj je igrao sa nekadašnjim seks-simbolom Kim Besindžer, kao i filmovi "Harley Davidson" i "Marlboro Man". Međutim, na vrhuncu popularnosti odlučuje da se profesionalno bavi boksom, jer je, kako kaže, osetio da "nema poštovanja prema sebi kao glumcu".

Tokom bokserske karijere podlegao je brojnim povredama kao što su slomljen nos, nožni prsti i rebra, razvdojen jezik i "pocepani" obrazi, a u jednom trenutku je čak na kratko izgubio pamćenje.

"Želeo sam da dam sebi šansu, da se fizički testiram dok još imam vremena", prokomentarisao je Miki svoju boksersku karijeru. Zbog svih povreda lica morao je na plastičnu operaciju na kojoj je urađena rekonstrukcija, a njegovo stanje je prozvano teško unakaženim.

U međuvremenu se vratio u svet glume, ali umesto uloga i umeća, u prvom planu je bio njegov izgled. Nakon što je popravio lice zbog bokserskih povreda, postao je zavisnik od operacija i botoksa i često je šokirao transformacijama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs