UŽAS

TOLIKO SE DEFORMISAO, DA GA JE TEŠKO GLEDATI: Glumac se upropastio plastičnim operacijama - više ne liči na čoveka!FOTO

Slavni glumac, koji je nekada mamio ženske uzdahe, danas izgleda kao voštana figura koja se topi...

Star look
Autor:
TOLIKO SE DEFORMISAO, DA GA JE TEŠKO GLEDATI: Glumac se upropastio plastičnim operacijama - više ne liči na čoveka!FOTO
Foto: Profimedia

On je jedna od najvećih holivudskih legendi i igrao je u mnogim kultnim ostvarenjima, dok je u isto vreme bio seks simbol i neko za kim su žene uzdisale.

Svi dobro pamtimo Mikija Rurka iz mlađih dana ikoliko je zračio sekepilom, harizmom i talentom - a devojke koje su tada držale njegove postere na zidovim i uzdisale pored malih ekrana uz njegove filmove, danas kažu da ga je tužno i teško čak i pogledati.

Glumac koji je važio za seks simbol i najlepšeg glumca svoje generacije, više nije ista osoba. Ali, bukvalno nije!

Miki je, iz nama nepoznatih razloga, uradio toliki broj estetskih intervencija na svom licu i telu, da danas ne samo što ne liči više na sebe, već njegovo lice izgleda izobličeno i kao da se topi.

Glumac je nedavno podelio fotograrfije iz šetnje Beverli Hilsom sa svojim psom, a svi su ostali potpuno zaprepašćeni njegovim izgledom, koji su okarakterisali "gorim nego ikada".

Podsetimo se legendarnog ljubavno erotskog filma “Devet i po nedelja” u kom je Miki bio na vrhuncu slave, dok je sada, nakon slika koje je objavio na svom Instagram profilu, internetom počeo da kruži komentar "kako ga je teško gledati" i kako izgleda kao "čovek slon".

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs