kult je kriv za sve

POSLEDNJE FOTOGRAFIJE TOMA I SURI KRUZ: Kejti je od njega pobegla usred noći, a sad su isplivale nove tajne

Bivše sajentološkinje Lea Remini i Kler Hidli podsetile su na društvenim mrežama na mračnu stranu uvek nasmejanog i raspoloženog Toma Kruza.

Vip roditelji
Autor:
POSLEDNJE FOTOGRAFIJE TOMA I SURI KRUZ: Kejti je od njega pobegla usred noći, a sad su isplivale nove tajne
Tom i Suri Kruz, Foto: Profimedia

Bivše sajentološkinje Lea Remini i Kler Hidli podsetile su na društvenim mrežama na mračnu stranu uvek dobro raspoloženog Toma Kruza.

'Drago mi je da svi vi obožavatelji Top Gana uživate u novom filmu. Mene lično objave i hvalospevi o ovom filmu samo podsećaju na Toma Kruza i njegove zločine prema čovečanstvu. Ekstremno? Uništavanje porodice jeste zločin protiv čovečanstva. Zapitajte se: Kada je poslednji put Tom razgovarao sa svojom biološkom ćerkom Suri? Da li se sećate Kejti Holms i njenih napora da se oslobodi od sajentološke kontrole?', pa je nastavila.

'Tom promoviše opasni kult koji mi je gotovo uništio život i brak. Isti kult koji me naterao da dva puta pobacim, da pobegnem 2005. godine s 200 dolara u džepu. Tada su me pratili i pokušavali da spreče moje bekstvo. Srećom, nisu uspeli.'

Suri Kruz
foto: Profimedia

'Dakle, ne, neću gledati film, niti ću ikada podržati ili odobriti prevaru ovog čoveka. Verujte mi, Tom Kruz tačno zna koga podržava i zlostavljanja koja organizacija sprovodi', zaključila je, a njene reči podelila je i glumica Lea Remini.

Tom Kruz, Suri Kruz, Kejti Holms
foto: Profimedia

Lea se zahvalila prijateljici na hrabrosti i poručila ljudima da se ne daju zavarati šarmom holivudskog zavodnika kojeg je u sajentologiju uvukla prva supruga, glumica Mimi Rodžers, odnosno njen otac.

Suri Kruz već ima 16 godina, ali njenom vaspitanju posvećena je samo mama koja je navodno od bivšeg supruga pobegla usred noći uz pomoć porodice i prijatelja. Ali kako baš nikada ne govori o sajentologiji i bivšem suprugu, očigledno iz straha, prava istina možda nikada neće biti otkrivena.

Tom Kruz
foto: Profimedia

Jednom prilikom 2017. godine Tom nije želeo da vidi Suri, iako je od nje bio udaljen samo 35 kilometara. Ipak, s decom iz braka s Nikol Kidman je u kontaktu, jer oni ne odbijaju sajentologiju. S druge strane, s Nikol nije u nikakvom odnosu sa njuma, a kako je ona sama više puta istakla, morala ga je ostaviti iz istih razloga kao njena naslednica.

1 / 6 Foto: Profimedia

Tako poslednje fotografije Toma i Suri datiraju iz jula 2012. godine kada je Tom nosio Suri do privatnog helikoptera kada su napuštali Njujork.

Sajentologija veruje da su ljudi duhovna bića čija duša živi kroz mnogo života, a bivša članica crkve Samanta Domingo tvrdi da Tom vrlo verovatno smatra da je Suri 'samo' biće koje će videti u nekom drugom životu.

'Crkva podržava ideju da su deca duše u malom telu. Ako dete umre, to im preterano ne znači. Žena može da zatrudni i ponovo rodi i ta će se duša, koja je izgubljena, ponovo vratiti s novim telom', rekla je Domingo.

Više fotografija iz života Toma Kruza pogledajte u galeriji ispod.

1 / 14 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs