"ONA IMA GLAS ANĐELA, NARAV CRNOG ĐAVOLA": Pevačica maltretira osoblje, kasni na posao 30 minuta, pijanči po čitavu noć

Kristina Agilera (41) ima lep glas, ali lošu reputaciju a tome svedoče mnoge svađe u koje je pevačica bila upletena

Vip priča
12:52h Autor:
Foto: Profimedia

Kristina Agilera (41) postala je planetarno poznata onog momenat kada smo čuli njen anđeoski glas, ali izgleda da se tu završavaju sve lepe stvari o pevačici.

Niko na javnoj sceni nije toliko poznat po svađama kao Kristina Agilera. Recite ime jednog pevača ili muzičara i Kristina Agilera je već bila u svađi sa njim.

Da li je u pitanu probem sa alkoholom ili samo loša narav, ostaje da se vidi.

Mračna strana Kristine Agilere:

Agilera je provela pet godina kao žiri i mentor muzičkog takmičenja "The Voice", ali se ni tu nije baš proslavila.

Naime, iako joj je učešće u ovoj emisiji pomoglo u smislu reputacije i velike zarade, Kristina je uspela i tu da potkači neke od organizatora nazivajući emisiju "upijačem energije":

"To je postalo nešto što nisam mislila da će postati onaj momenat kada sam se prijavila da učestvujem. Tu se nije radilo o muzici uopšte. Tu se radilo samo o stvaranju dobre priče i o "pravljenju" određenih momenata. Nisam ušla u ovaj posao da bih bila voditeljka televizijske emisije i da bi me ograničavali pravilima: "Ne možeš da nosiš ovo, ne možeš to da kažeš". Pokušavala sam da se očajnički izrazim kroz odeću, šminku ili frizuru. To je bio moj jedini izlaz."

Kristina Agilera
foto: Profimedia

Organizatori su joj zamerili jer su Kristini plaćali neverovatnih 17 miliona dolara po sezoni!!

Oni koji su radili ili rade sa njom pričaju da je Kristina izuzetno "teška za saradnju."

"Sa Kristinom je strašno raditi. Često kasni i nikad joj nije žao što svi čekamo na nju. Da stvar bude još gora, ona se tokom čitave emislije svađala sa Adamom (Levajnom). Oni ne mogu da podnesu jedno drugo."

Oni koji su radili sa njom tvrde da je Kristina strašno "prgave naravi", te da joj je sasvim normalno da se izdire na šminkere, frizere, kostimografe...

Dok je dolazila na snimanje na The Voice, Kristina je često kasnila i do pola sata pa je cela ekipa morala da čeka na nju.

Zbog toga je ova emisija brže-bolje sa njom prekinula saradnju i angažovala druge pevačice.

Kristina nije mogla ni zaposlene dugo da zadrži. Skoro svi su je ostavili sa obrazloženjem da je "neverovatno nepristojna i zahtevna i da se užasno ponaša prema svom osoblju", insistirajući da budu dostupni 24/7.

"Nikad joj nije problem da probudi dadilju ili sobaricu za najbanalniju stvar. Jednom je dozvala čistačicu da dođe sa drugog kraja kuće i doda joj peškir koji joj je bio na dohvat ruke", rekao je izvor.

Poznato je da Kristina ima problema i sa alkoholom te da je to glavni razlog zašto se rapidno goji i isto tako gubi kilograme.

Mnogi se nadaju da će sadašnji verenik da je vrati na kolosek, ali to se do sada nije desilo.

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...