LJUBAVNA PRIČA

BIO JE U VEZI SA NAJBOLJIM FRAJERIMA, A TVRDI DA NIJE GEJ: Trenutno je sa 45 godina mlađim, kojeg nazivaju "sponzorušom"

Čuveni dizajner Kelvin Klajn iza sebe ima buran ljubavni život, nakon dva neuspešna braka sa ženama, opredelio se za muškarce.

Ljubav
Autor:
BIO JE U VEZI SA NAJBOLJIM FRAJERIMA, A TVRDI DA NIJE GEJ: Trenutno je sa 45 godina mlađim, kojeg nazivaju "sponzorušom"
Foto: Profimedia

Čuveni modni dizajner, Kelvin Klajn rođen je 1942, u Bronksu, u Njujorku, poznat je prvenstveno po svojim sjajnim kolekcijama ženske i muške odeće, farmerkama, kozmetici i parfemima, ali i drugim upotrebnim predmetima, poput posteljina, sa njegovim potpisom.

Pored toga što je vrhunski dizajner koji je stekao ogromnu slavu i popularnot, te učinio da njegov brend postane jedan od vodećih, veliku pažnju privukao je svojim ljubavnim životom.

Kelvin Klajn
foto: Profimedia

Poznato je da dizajner poslednjih 10 godina uživa u romantičnim vezama sa mlađim muškarcima, međutim pre nego što se upustio u avanturu sa muškarcima Kelvin je bio sa ženama.

Naime, iza sebe ima dva braka. Prvi put se venčao 1964. godine sa dizajnerkom Džejn Centre, sa kojom je dobio ćerku. Nakon 10 godina braka, par se razveo.

Dizajner je nakon razvoda oženio svoju asistentkinju, Keli Rektor, sa kojom se razveo 2006. godine. Tada je Kelvin spoznao da ga zapravo zanimaju muškarci, te je rešio da oproba kakav ljubavni život bi imao sa istim polom.

Prvu vezu sa muškarcem započeo je sa po*no zvezdom Nikom Gruberom, sa kojim je raskinuo 2012. godine. Par je bio 2 godine u skladnoj vezi. Inače, Nik je od njega mlađi 48 godina.

Dizajner je nakon raskida sa Nikom izjavio da nije gej.

"Nisam gej, ali ne verujem u etiketiranje, verujem u ljubav", istakao je on, te dodao kako je Nik bio prvi muškarac u kojeg se zaljubio, ali da takođe može imati ženu i muškarca kojeg poželi.

Procurela je i informacija da se Nik borio sa zavisnošću od droge, ali da mu je Kelvin plaćao troškove lečenja.

Sa svojim 45 godina mlađim dečkom, Kevinom Bejkerom u javnosti se pojavio 2016. godine na modnoj reviji.

Kelvin Klajn
foto: Profimedia

Par je viđen i na zajedničkom letovanju 2017. godine. Svuda odlaze zajedno i ne razdvajaju se.

Dizajnerovog dečka Kevina mnogi su prozivali, optužujući ga da je "sponzoruša".

Kelvin Klajn
foto: Profimedia

Kelvin nerado govori o svom ljubavnom životu, te detalji njegove veze sa mladim Kevinom nisu toliko poznati. Međutim, trude se da svaki trenutak provedu zajedno, dok su paparaci uspeli da zabeleže njihove zajedničke trenutke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs