životna priča

TUKLA JE DEČKA I POKUŠALA DA MU ODGRIZE NOS: Bila je najlepša plavuša, a sada ne liči na sebe - ALKOHOL ju je uništio

Glumica Heder Loklir nekada je važila za najatraktivniju plavušu Holivuda, međutim pala je u pod uticaj alkohola i počela da pravi skandale.

Vip priča
20:05h Autor:
TUKLA JE DEČKA I POKUŠALA DA MU ODGRIZE NOS: Bila je najlepša plavuša, a sada ne liči na sebe - ALKOHOL ju je uništio
Foto: Profimedia

Glumica Heder Loklir nekada je imala veliku slavu, bila je omiljena plavuša Holivuda i važila za seks simbol devedesetih.

Predviđali su joj blistavu karijeru, jer je imala neverovatan talenat i harizmu. Međutim, životne okolnosti bile su drugačije. Niz loših odluka, neuspešni brakovi i zavistnost bacili su je u ponore propasti.

Glumila je u serijama Dinastija i Merlos Plejs.

Heder Lokir
foto: Profimedia

Glumica je godinama unazad bila meta za novinske naslove, zahvaljujući svojim bizarni postupcima. Naime, ona je svom dečku pokušala da odgrize nos, da bi ga potom pretukla i završila na lečenju.

Heder Loklir, Tomi Li
foto: Profimedia

Od 1986. do 1993. godine bila je u braku s bubnjarem grupe "Mötley Crüe", Tomi Lijem koji se kasnije oženio Pamelom Anderson. Njihova veza bila je vrlo intrigantna, a nakon razvoda glumica nije dugo tugovala.

Ubrzo se zaljubila u gitaristu grupe "Bon Jovi", Ričija Sambrou. Venčanje su obavili 1994. godine, u Parizu, te kasnije dobili ćerku Avu. Glumica se razvela 2006. godine, ali je sa bivšim suprugom ostala u dobrim odnosima, zbog ćerke.

U poslednje vreme počela je da privlači veliku pažnju javnosti, zbog svog ponašanja.

Godinama se borila sa zavisnošću od alkohola, koji joj je doneo velike probleme. Glumica je u naletima besa tukla svog verenika Krisa Hejzera, zbog čega je morala da reaguje i policija.

Heder Lokir
foto: Profimedia

Par je uspeo da prevaziđe nesuglasice, zahvaljujući ogromnom strpljenju njenog verenika koji joj je pomogao da se izvuče.

Jednom prilikom je uhapšena nakon što se automobilom zaletela u stub električne rasvete blizu svog kalifornijskog doma, pri čemu joj je u automobilu pronađen alkohol.

Heder Lokir
foto: Profimedia

Heder je zavisna i od plastičnih operacija, potpuno je promenila svoj izgled. Lice joj je otečeno i izdeformisano, od silnih botoksa. Mnogi se pitaju gde je nestala ona lepotica koja je nekada bila.

Nedavno je objavljena vest da se Heder vraća na male ekrane, ali i da strepi zbog tog povratka.

Heder Lokir
foto: Profimedia

U novom projektu glumi Kristin Karlson u predstojećem filmu "Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story" , a za ovu ulogu je rekla da je u početku osećala "strah".

Glumica je nekada mamila muške uzdahe, dok su mnoge žene želele da liče na nju. Poroci su učinili svoje, te stvorili jako ružnu sliku o njoj.

1 / 11 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs