KAD JE OŽENIO 31. GODINU MLAĐU ŽENU NIJE RAČUNAO NA LJUBOMORU: Sed i mršav, očajnički pokušava da zadrži imidž frajera

Svi su ga smatrali dasom onaj momenat kada je Moniku Beluči zamenio sa 31. godinom mlađom Tinom Kunaki, ali sada je jasno da Vensan Kasel nije računao na ljubomoru koja će ga uništiti

Celebrities
Autor:
KAD JE OŽENIO 31. GODINU MLAĐU ŽENU NIJE RAČUNAO NA LJUBOMORU: Sed i mršav, očajnički pokušava da zadrži imidž frajera
Foto: Profimedia

Slavni glumac Vensan Kasel (56) i njegova zgodna supruga Tina Kunaki (25) mogu da se vide skoro svakodnevno na nekoj od plaža Brazila. Oni su odavno već odlučili da to bude njihova baza, dom, zemlja gde će gajiti svoju ćerkicu.

Međutim na mnogobrojnim paparaco fotografijama primećuje se jedno: Razlika u godinama itekako smeta Vensanu Kaselu, glumcu koji je slavnu Moniku Beluči zamenio mladom i jedrom Tinom Kunaki.

Nekad tamna kosa, sad je potpuno osedela, a pored bele kose, glumac je pustio i sasvim belu bradu.

Vensan Kasel
foto: Profimedia

Nekada zategnuto telo Kasela sad je samo mršavo, a namrgođen pogled upućen mlađim muškarcima koji merkaju njegovu ženu, svedok je da je i sam glumac svestan razlike u godinama.

I dok on sve češće mrko gledao prolaznike, mlada Tina zadovoljno šetka plažom u kupaćem kostimu koji je otkrivao njeno savršeno telo.

1 / 8 Foto: Profimedia/editorial images

Od samog starta njihova veza izazivala je puno interesovanja, pre svega jer je javnost bila znatiželjna u čijem je to zagrljaju završio slavni 56-godišnjak nakon razvoda od Monike Beluči, nezvanično najlepše glumice sveta.

Zanimljivo je da je i Tina, poput Monike Italijanka, premda vuče nešto egzotičnije korene - poreklom je iz afričke države Togo. Tamnoputa 24-godišnjakinja vrlo je atraktivna, a posebnu draž daju joj bujna, kovrdžava kosa i vretenasta figura.

Tina Kunaki
foto: Profimedia/editorial images

Neki su govorili kako je mlada manekenka njegov hir zbog krize srednjih godina. Za to vreme Vensan je ćutao i nije davao izjave za štampu.

S obzirom na to da su i dalje zajedno, izgleda da su ipak oni ti koji su na kraju hejterima zadali "šah-mat" i demantovali prognoze da je manekenka samo još jedna avantura poznatog glumca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs