JELENA ĐOKOVIĆ OTKRILA KAKO SE PODMLAĐUJE BEZ BOTOKSA: Ovaj način nege koriste žene sa Istoka, a ne košta ni dinar

Jelena Đoković je neko ko veoma ceni prirodni izgled. Ona se neguje jednostavnim i prirodnim preparatima zbog čega joj je koža prozračna i bez bora. Međutim, sada je otkrila da koristi i jogu za lice kako bi izbrisala bore

Nega
16:15h Autor:
JELENA ĐOKOVIĆ OTKRILA KAKO SE PODMLAĐUJE BEZ BOTOKSA: Ovaj način nege koriste žene sa Istoka, a ne košta ni dinar
Foto: Profimedia

Jelena Đoković je poznata kao dama koja veoma pazi na svoj um, ali i na fizički izgled. Trudi se da sačuva sve ono što joj je priroda dala i do sada nije podlegla trendu podmlađivanja pomoću filera i botoksa.

Sada je na društvenim mrežama podelila i post u kojem predlaže jogu za lice.

Pomoću ovih vežbi tonus kože se dodatno poboljšava i to sve bez i jednog potrošenog dinara.

Šta je u stvari joga za lice?

Joga za lice ima neverovatno dejstvo protiv starenja, opušta, pristupačna je svima, možete je raditi uvek i svuda i ne trošite novac. Za jogu lica vam nisu potrebne skupe kreme, specijalni tretmani, već samo vaša volja i nekoliko minuta u toku dana. Možete ih raditi pred spavanje i tako se opustiti, kao i ujutru dok uživate u prvoj šoljici kafe ili čaja.

Jelena Đoković, Novak Đoković
foto: Mateja Stanisavljevic/ATA

Jutarnja joga za lice:

Ova vežba će vam smanjiti pritisak delu glave, koji obično uzrokuje migrene i briše bore mrštenja. Kažiprst stavimo na područje između obrva, pa preko obrva vučemo prste prema spoljašnjom delu - slepoočnicama. Tamo snažno pritisnemo unutra, otvaramo oči i vučemo obrve kako bismo peglali sve bore iznad nosa. Držimo deset sekundi, opustimo, pa ponovimo vežbu još dva puta.

Sa jogom lica možete da skinete podbradak, uklonite podočnjake, podignete spuštne kapke... Sve što vam je potrebno je volja i istrajnost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs