ljubav

JEDNA JE MONIKA BELUČI, TINA MOŽE DA JOJ PLJUNE POD PROZOR: Da li je lepša bivša ili sadašnja supruga Vensana Kasela?

Manekenku Tinu Kunaki, suprugu slavnog glumca Vensana Kasela prozivaju i porede sa njegovom bivšom ženom, italijanskom divom Monikom Beluči

Celebrities
Autor:
JEDNA JE MONIKA BELUČI, TINA MOŽE DA JOJ PLJUNE POD PROZOR: Da li je lepša bivša ili sadašnja supruga Vensana Kasela?
Foto: Profimedia

Lepa manekenka Tina Kunaki i njen suprug, francuski glumac Vensan Kasel privukli su sve poglede na Kanskom festivalu, i kao i obično svojom pojavom izazvali niz komentara na društvenim mrežama.

Atraktivna manekenka i njen 30 godina stariji partner sve češće se mogu videti u modno usklađeni na raznim događajima, a sve su glasniji komentari da je Vensan imao ljubomorne ispade pred svojom suprugom, te da je nigde ne pušta samu.

Da li je reč o spekulacijama, nije poznato, ali ono što je sigurno jeste da ovaj par nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Vensan Kasel, Tina Kunaki
foto: Profimedia

Podsetimo, Tina i Vensan upoznali su se 2015. godine nakon što se glumac razveo od slavne italijanske glumice Monike Beluči. Iste godine počeli su da se zabavljaju, 2018. su se venčali, a naredne godine dobili ćerku Amazoniju.

Iako su bivši supružnici nakon razvoda ostali u dobrim odnosima, svet ne prestaje da poredi Tinu i Moniku, te tako jedni navode da Vensan nikada nije trebao da ostavi Belučijevu kao i da Tina nije ni do kolena italijanskoj divi.

Monika Beluči
foto: Profimedia

"Jedna je Monika Beluči, Tina može da joj pljune pod prozor", "Lepa je Tina, ali Moniki nije ni do kolena", "Džabe joj što je mlada, Monika je bomba", "Ni kuka, ni struka, kakva je ovo žena?", "Za razliku od tebe, Monika pored lepote ima i talente", "Da nije Vensana niko ne bi znao za tebe", "Ovaj Kasel je lud čovek, ko bi još ostavio Moniku?", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.

Međutim, Tina i Vensan ne haju za komentare, već uživaju u svojoj ljubavi.

Zanimljivo je da je i da je Tina, poput Monike Italijanka, premda vuče nešto egzotičnije korene - poreklom je iz afričke države Togo, te kada je reč o lepoti, mnogi se slažu da može da parira čuvenoj glumici.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs