nEVEROVATNO!

KRIVILI SU FUDBALERA ZA RAZVOD, A ŽENA GA JE BEZOBZIRNO IZDALA: Jedan detalj bio je dovoljan da se sve shvati

Fudbalera Totija supruga je varala s trenerom nekoliko meseci, otkrivaju strani mediji.

Ljubav i zavođenje
11:48h Autor:
KRIVILI SU FUDBALERA ZA RAZVOD, A ŽENA GA JE BEZOBZIRNO IZDALA: Jedan detalj bio je dovoljan da se sve shvati
istina o totijevom razvodu, Foto: Profimedia

Kao bomba odjenknula je vest u javnosti sredinom jula da se slavni fudbaler Rome Frančesko Toti (45) i njegova supruga Ilari Blazi (41) razvode posle 20 godina braka i troje dece. I dok su svi mislili da je sa krah višedecenijske ljubavi kriv Toti, ispostavilo se nešto sasvim drugačije.

Smatralo se u početku da je jabuka razdora bila Frančeskova romansa sa Noemi Boki (34) koja se bavi cvetnim dekoracijama. Diplomirala je biznis i bankarstvo na privatnom univerzitetu u Rimu, stalno je prisutna među svetskim džet setom, ali nije bila poznata javnosti. Bila je udata da za Marija Kaučija, vlasnika niželigaškog kluba Tivoli, sa kojim ima i dvoje dece.

Navodi se i da je Toti dane pre razvoda proveo upravo u kući ove provokativne plavuše. Međutim, nedavno su osvanule šokantne informacije.

Naime, kako je pisao magazin "Chi", ljubav između ovog poznatog para se ugasila mnogo pre objave da se razilaze. A ispostavilo se da je tome najviše doprinela upravo Ilari. Naime, voditeljka je često boravila u Milanu zbog posla, čak 15 dana svakog meseca, a tamo je otpočela i intimno poznanstvo sa jednim fitnes trenerom.

Chi" tvrdi da je reč o treneru Kristijanu Jovinu, bivšem partneru dve ultra poznate italijanske influenserke Zoe Kristofoli i Đulije de Lelis. Takođe, u ovom časopisu se ističe da njoihovo poznanstvo traje oko godinu i po dana.

Takođe, naglašava se da je Toti pronašao i kompromitujuće poruke koje je Ilari ratzmenjivala sa zgodnim trenerom. Taj moment je bila kap koja je prelila čašu.

- To je trenutak kada je on postao svestan, razumeo mnoge stvari - piše "Il Corriere della Sera".

Sa druge strane, legendari fudbaler Rome je podvukao da će Ilari uvek poštovati kao majku svoje dece.

- Pokušao sam da prevaziđem krizu u svom braku, ali danas shvatam da je izbor da se razdvojimo, iako bolan, neizbežan. Sve što sam rekao i uradio poslednjih meseci bilo je da bih zaštitio našu decu, koja će uvek biti na prvom mestu u mom životu. Nastaviću da budem blizak sa Ilari dok podižemo našu divnu decu, uvek ću je poštovati. Verujem u poštovanje naše privatnosti, zbog spokojstva naše dece - istakao je prošlog meseca ovaj sportista.

Toti je veza sa Noemi Boke otpočeo tek nekoliko nedelje nakon što je saznao da ga je supruga izdala nedelja nakon ove izdaje. A slavni 45-godišnjak i lepa Noemi nedavno su viđeni kako uživaju u odmoru na italijanskoj obali, a spekuliše se i da očekuju prvo zajedničko dete.

Pogledajte kako Toti i Ilari do nedavno uživali u svojoj ljubavi:

1 / 12 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs