FRANČESKO TOTI I ILARI BLAZI

MOGAO SAM DA JE UBIJEM, ALI SAM SE PRETVARAO KAO DA SE NIŠTA NE DEŠAVA: Šuška se da je za ravod kriva treća osoba

Priča se da je za ravod fudbalera Frančeska Totija i njegove supruge Ilari Blazi zaslužna treća osoba

Vip priča
09:48h Autor:
MOGAO SAM DA JE UBIJEM, ALI SAM SE PRETVARAO KAO DA SE NIŠTA NE DEŠAVA: Šuška se da je za ravod kriva treća osoba
Razvode se Frančesko Toti i Ilari Blazi, Foto: Profimedia

Legendarni italijanski fudbaler Frančesko Toti (45) i voditeljka, manekenka i glumica Ilari Blazi (40) razvode se nakon 17 godina braka, pišu italijanski mediji.

Ilari je u ponedeljak uveče objavila kraj braka sa čuvenim "princem Rima" Frančeskom Totijem, prenosi italijanska novinska agencija ANSA.

-Nakon 20 godina ljubavi i troje divne dece, moj brak sa Frančeskom je završen, izjavila je italijanska voditeljka i naglasila:

- Proces razvoda ostaće privatna stvar i dalje neću davati izjave. Pozivam sve da izbegavaju spekulacije i poštuju privatnost moje porodice, jasna je Ilari, a prenosi Wantedirome.com.

Toti je takođe apelovao na privatnost, posebno u vezi sa njihovom decom.

-Pokušao sam da prevaziđem krizu svog braka, ali danas shvatam da je izbor razvoda iako bolan, zapravo neizbežan, rekao je Totti za ANSU.

Inače, spekulacije o krahu ljubavi pojavile su kada se Ilari nije pojavila na proslavi suprugovog rođendana 27. septembra 2021. Ubrzo nakon toga, obrisali su i zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Pričalo se i da se par žestoko posvađao 5. februara tokom porodičnog putovanja u Kastel Gandolfo i da je brak pukao zbog međusobnih izdaja.

Mediji su pisali da je Ilari flertovala sa svojim kolegom i glumcem Lukom Marinelijem, a kada je Toti to saznao ne samo da mu se nije dopalo, već je uzvratio istom merom. Neki izvori tvrdili su da slavni fudbaler je već duže vreme zaljubljen u drugu ženu ekomomistkinjom Noemi Boči.

- U poslednjih nekoliko sati pročitao sam toliko stvari o sebi, a posebno o svojoj porodici. Nije prvi put da čujem te lažne vesti. Obraćam se svima vama koji sve ovo pišete da budete oprezni jer su u pitanju deca, a decu treba poštovati. Iskreno stvarno sam umoran od toga da to demantujem- rekao je tada Frančesko.

1 / 5 Foto: Profimedia

Svima je poznata večna ljubav između Rome i Frančeska Totija, a od kluba u kome je posvetio celu karijeru, jedino više voli svoju izabranicu Ilari.

U razgovoru za medije Toti se svojevremeno prisetio kako je protekao prvi sastanak sa sadašnjom suprugom.

Frančesko Toti
foto: Profimedia

- Otišli smo do restorana koji je tada bio jedini otvoren. Došao sam po nju Ferarijem i pred restoranom je snažno otvorila vrata i udarila ih o zid pored. Mogao sam da je ubijem u tom trenutku, ali sam se pretvarao kao da se ništa nije desilo - poručio je Toti.

Venčali su se u Rimu 2005. godine i imaju troje dece- sina Kristijana i ćerke Šanel i Izabel.

(Stil.Kurir.rs)

Frančesko Toti
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs