Ljubavna priča

LOŠ DEČKO TENISA LUD JE ZA STUDENTKINJOM PSIHOLOGIJE (22): Ljubi je na svakom koraku, a ona ne mari za priče o nasilju

Njihova veza se razvija velikom brzinom. Par već živi zajedno, a počeli su da se zabavljaju prošle godine

Vip priča
10:19h Autor:
LOŠ DEČKO TENISA LUD JE ZA STUDENTKINJOM PSIHOLOGIJE (22): Ljubi je na svakom koraku, a ona ne mari za priče o nasilju
Ko je devojka Nika Kirjosa?, Foto: Profimedia

Nik Kirjos (27) ovih dana je tema broj jedan s obzirom da se plasirao u polufinalu Vimbldona. Nika zovu i "loš dečko tenisa", ali osim skandala, ovaj momak pažnju privlači i svojom ljubavnom pričom.

Naime, sa tribina za njega navija jedna studentkinja, devojka u koju je Nik zaljubljen već pet godina, a ona se zove Kostin Haci.

Kostin je Nikov strastven navijač. Osim za vreme teniskih mečeva, ona svog dečka prati i na treninge. Veoma emotivno doživljava njegovu igru i kad god ima priliku ljubi ga i mazi po glavi.

O tome koliko mu znači podrška izabranice Nik je otvoreno progovorio i nakon osmofinalnog meča.

"Imam neverovatno ekipu koja me podržava. Moj fizioterapeut je jedan od mojih najboljih prijatelja. Moj najbolji prijatelj je moj agent. Imam najbolju devojku na svetu. Imam toliko ljudi oko sebe i svi oni su samo podrška", rekao je novinarima.

Kirjos je priznao da je umeo da gubi puno vremena na telefonu čitajući komentare o svom nastupu nakon velikih mečeva, ali je dodao i kako je pored lepe Kostin naučio da se "isključi".

"Kada ostvarite rezultat, lako je vezati se za tehnologiju i pročitati svačije mišljenje o meču. Ali sada osećam da sam u stanju da se isključim iz toga. To je veliki deo mog rasta. Očigledno je da pomaže činjenica da sam opsednut svojom devojkom, ali ja sam u stanju da se opustim, uživam u večeri i odvojim tenis od života", objasnio je.

1 / 9 Foto: Profimedia

Zanimljivo je da Kirjos ima poljuljan ugled s obzirom da ga je bivša partnerka optužila za zlostavljanje. Manekenka Kjara Pasati je pričala o nasilju koje je doživela tokom veze sa teniseom. Sada Nika čeka sudski proces početkom avgusta, a optužbe predviđaju maksimalnu kaznu zatvora od dve godine.

Ali kao da se to dešava nekom drugom, a ne njenom dečku - Kostin Haci stoji čvrsto uz njega.

Ova 22-godišnja studentkinja psihologije zabavlja se sa 5 godina starijim Kirjosom od decembra 2021, a veza očigledno rapidno napreduje s obzirom da par već živi zajedno. Spekuliše se da će proslavljeni teniser uskoro zaprositi gospođicu Haci.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs