Drama u porodici Marka Perkovića Thompsona

HRVATI SE MOLE ZA THOMPSONOVOG SINA (17) KOJI SE NALAZI U BOLNICI: Ceo događaj pod velom tajni, porodica ćuti

Hrvatskog pevača Marka Perkovića Thompsona stigli su najteži dani: njegov sin (17) je završio u bolnici i to zbog infarkta, kako saznaju hrvatski mediji

Celebrities
10:26h Autor:
HRVATI SE MOLE ZA THOMPSONOVOG SINA (17) KOJI SE NALAZI U BOLNICI: Ceo događaj pod velom tajni, porodica ćuti
Sin Marka Perkovića Tompsona u teškom stanju, Foto: Pritnscreen/youtube

Kako saznaju hrvatski mediji, sin Marka Perkovića Thompsona, Ante Mihael (17) hitno je prebačen u Zagreb nakon što mu je pozlilo. Iako je ceo događaj obavijen velom tajni, hrvatski mediji pišu da se radi o infarktu, prenosi Story.hr

Navodno je 17-godišnjak u teškom stanju, prenosi nadalje Slobodna Dalmacija.

'To su privatne stvari i ja o tome ne mogu davati nikakve informacije ni izjave', rekao je u kratkom telefonskom razgovoru Thompsonov menadžer Denis Pletikosa za hrvatske medije.

Pevač je zbog izuzetno teške situacije otkazao veliki koncert koji se trebao održati 8. jula u Donjim Andrijevcima. Na društvenim mrežama već se uvelike moli za Antu, ali i za porodicu Thompson.

Marko Perković Thompson u braku je sa Sandrom Perković od 2003. godine, a sa njom ima čak petoro dece: Ante, Čivitu, Divu Mariju, Petra i Katarinu.

Pre braka sa Sandrom, Thompson je bio u braku sa pevačicom Danijelom Martinović, a o njihovoj ljubavi dosta se pisalo.

Bilo je to 1995. godine, a njihov brak je trajao 3 godine.

Danijela je bila u braku sa Tompsonom
Danijela je bila u braku sa Tompsonomfoto: ATAImages

Bivši supružnici venčali su se u crkvi sv. Dominika kod Pazara u Splitu, tri godine kasnije došlo je do razvoda, a njihov je brak i crkveno poništen. Tačnije, Međubiskupijski crkveni sud u Splitu proglasio je nevažnost njihovog braka.

Nakon razvoda od Danijele, Marko se venčao sa suprugom Sandrom kod matičara i dobio četvoro dece, a kao verniku velika mu je želja bila da se venča ponovno u crkvi. Zbog toga je podneo zahtev za crkveni razvod, koji im je odobren tek nakon trogodišnjeg procesa.

"Samo ročište izgledalo je kao obična brakorazvodna parnica, s tom razlikom da se nije održavalo u sudnici, nego u crkvi. I Marko i ja došli smo sa svojim svedocima, koji su svedočili u korist, odnosno na štetu mene kao žene. Ispostavilo se da svog supruga nisam tukla, da nije istina da svesno nisam htela decu, kao i da nisam imala nikakvu tešku bolest koju sam krila pri stupanju u brak.

Ljudi su na osnovi svega toga zaključili da nema razloga za poništenje našeg braka, ostavljajući nam pravo na žalbu. Nije tajna da volim Petra Grašu. Celim svojim bićem stojim iza te ljubavi. Smatram da je to najvažnije. Za sve drugo bit će vremena", izjavila je svojevremeno Danijela, koja je u međuvremenu već započela vezu s Petrom Grašom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs