Neverovatno

DANIJELA MARTINOVIĆ JE 3 GODINE BILA U TAJNOM BRAKU SA OVIM PEVAČEM: Svog supruga nisam tukla, a decu sam htela!

Verovali ili ne, ali Petar Grašo je za venčanje sa Hanom izabrao istu crkvu u kojoj se 1995. godine udala Danijela Martinović za kolegu, pevača

Vip priča
Autor:
DANIJELA MARTINOVIĆ JE 3 GODINE BILA U TAJNOM BRAKU SA OVIM PEVAČEM: Svog supruga nisam tukla, a decu sam htela!
Foto: ATA Images

Da li ste znali da je Danijela Martinović već bila udata? Bilo je to 1995. godine kada se udala za Marka Perkovića Thompsona! Njihov brak je trajao 3 godine.

Bivši supružnici venčali su se u crkvi sv. Dominika kod Pazara u Splitu, ali tri godine kasnije došlo je do razvoda, a njihov je brak i crkveno poništen. Tačnije, Međubiskupijski crkveni sud u Splitu proglasio je nevažnost njihovog braka.

Nakon razvoda od Danijele, Marko se venčao sa suprugom Sandrom kod matičara i dobio dvoje dece, a kao verniku velika mu je želja bila da se venča ponovno u crkvi. Zbog toga je podnio zahtev za crkveni razvod, koji im je odobren tek nakon trogodišnjeg procesa.

"Samo ročište izgledalo je kao obična brakorazvodna parnica, s tom razlikom da se nije održavalo u sudnici, nego u crkvi. I Marko i ja došli smo sa svojim svedocima, koji su svedočili u korist, odnosno na štetu mene kao žene. Ispostavilo se da svog supruga nisam tukla, da nije istina da svesno nisam htela decu, kao i da nisam imala nikakvu tešku bolest koju sam krila pri stupanju u brak. Ljudi su na osnovi svega toga zaključili da nema razloga za poništenje našeg braka, ostavljajući nam pravo na žalbu. Nije tajna da volim Petra Grašu. Celim svojim bićem stojim iza te ljubavi. Smatram da je to najvažnije. Za sve drugo bit će vremena", izjavila je svojevremeno Danijela, koja je u međuvremenu već započela vezu s Petrom.

Danijela i Petar slovili su kao jedan od omiljenih i najstabilnijih parova na domaćoj sceni, a zajedno su proveli više od 24 godine. Detalje iz privatnog života nikada nisu volela previše otkrivati javnosti, o svojoj su ljubavi govorili u retkim prilikama, baš kao što su se retko zajedno pojavljivali u javnosti.

Njihov prvi susret dogodio se na Dori u Opatiji 1995. godine, a dve godine kasnije počela je njihova ljubavna veza kojoj je kraj došao prošle godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs