dA LI SEĆATE OVE PEVAČICE?

NAJKONTROVERZNIJA ZVEZDA GRANDA NA SNIMANJE DOLAZILA SA OBEZBEĐENJEM: Evo gde je danas Tijana i šta radi! (FOTO, VIDEO)

Predviđali su joj veliku karijeru, a od toga ostalo je ovo

Šuška se
Autor:
NAJKONTROVERZNIJA ZVEZDA GRANDA NA SNIMANJE DOLAZILA SA OBEZBEĐENJEM: Evo gde je danas Tijana i šta radi! (FOTO, VIDEO)
Foto: Pritnscreen/youtube/tijana kadović

Tijana Kadović, učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" kojoj su predviđali vrhunsku karijeru, a čak i Saša Popović je za nju govorio "da će biti najveća zvezda koja je izašla sa ovog takmičenja", ali ona nije nastavila tim putem. Ona je iz Zvezda Granda ispala tik pred finale i od tada se povukla u ilegalu.

Ona je svesna da je napravila nešto vrlo upečatljivo, te kako je govorila, ne brine se zbog toga što se nije plasirala u finale, a spremna je da napravi nešto što će oduvati sve.

"Ne vidim prostor očekivanjima da nakon toga (prim.aut. spektakularnog učešća u spomenutom muzičkom talent šou-programu) uradim nešto predvidivo i dosadno. Ne žuri mi se. Ne bojim se prolaznosti. Moje sledeće pojavljivanje će svakako “dići prašinu”, kad god to bilo. Mnogima, da ne kažem, većini takmičara su "Zvezde Granda" obezbedile "parče hleba", i nisu imali uslova da biraju kad će, šta će i kako će. Ja sam u taj šou došla po kolače", rekla je Tijana svojevremeno.

Nakon takmičenja Tijana je nabacila nekoliko kilograma viška pa se nije puno ni fotografisala za društvene mreže iako su svi od njena vikli da često objavljuje originalna fotografije. Srećom, vratila se u punom sjaju.

Tijana je uspela svoju liniju da dovede do savršenstva i na poslednjim fotografijama koje je objavila na mrežama, izgleda bolje nego ikad.

Ona se ne pojavljuje u javnosti, nije napravila ništa od najavljenog, ali živi punim plućima i vrlo često posećuje egzotične destinacije, što se može reći po njenom Instagram profilu. Pogledajte kako ona danas izgleda:

Tijana je na snimanja dolazila kamperom, u pratnji obezbeđenja, e vo kako je to izgledalo:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs