Neverovatno

GLUMICU IZ KURSADŽIJA VERENIK JE USTRELIO U GLAVU, A POTOM SE UBIO: Evo kako danas ona živi! (FOTO)

Glumica Ivana Panzalović, u koju je svojevremeno pucao verenik plastični hirurg, a potom ubio sebe, danas hrabro korača kroz život.

Vip priča
Autor:
GLUMICU IZ KURSADŽIJA VERENIK JE USTRELIO U GLAVU, A POTOM SE UBIO: Evo kako danas ona živi! (FOTO)
Foto: Printscreen/youtube/ Aqua Living

U septembru 2017. godine Srđan Cvetanović izvršio je samoubistov, a pre toga je pokušao da ubije svoju verenicu, glumicu Ivanu Panzalović.

Ivana je bila pogođena metkom u glavu posle čega je usledila operacija koja je trajala nekoliko sati. Posle nekoliko meseci oporavka, Ivana je uspela da stane na daske koje život znače i vrati se svakodnevnom životu.

Budući da je od ove tragedije prošlo četiri godine, Ivana je otkrila kako sa ove vremenske distance gleda na sve to i da li joj se vraćaju slike tog stravičnog prizora.

"Uopšte se ne osvrćem na te stvari. To je neko davno prošlo vreme za mene, prevaziđeno i fokusrana sam na sadašnje vreme, budućnost, na svoj posao. Zapravo ja ne volim da govorim i ne govorim o tome. Važno mi je ono što radim i tome sam posvećena. Prisutna sam samo u sadašnjem trenutku i gledam samo na budućnost," rekla je Ivana za beogradske medije.

Danas živi punim plućima, snima serije i druži se sa prijateljima po beogradskim restoranima.

O tragediji:

O njenom privatnom životu se do 2017. godine nije mnogo znalo. Međutim, u septembru je glumica postala vest na stranama crne hronike. Naime, njen verenik Srđan Cvetanović ju je 7. septembra upucao pištoljem u glavu, a potom izvršio samoubistvo. Glumica je, na sreću prošla bez ozbiljnijih povreda. Ako je verovati beogradskim tabloidima ovoj tragediji je prethodila žestoka svađa između partnera. Prema izjavama koje su tih dana prenosili, par je bio u vezi od aprila 2017. godine, a verili su se u četiri meseca kasnije.

Srđan Cvetanović je bio plastični hirurg zaposlen na Vojno-medicinskoj akademiji (VMA). Mediji su prvo objavili da su se upoznali kada ju je Srđan operisao, a potom da su se poznavali od ranije jer je on bio prijatelj glumičinog oca. Ivana nije niti potvrdila niti demantovala ove informacije.

Cvetanović je sa prvom suprugom Tanjom imao troje dece, a pre nego što je započeo vezu sa 29 godina mlađom glumicom bio je u braku sa medicinskom sestrom Marijom Nikolić. Odnos između Srđana i Ivane je, navodno bio buran, a ako je verovati napisima u štampi, partneri su se mnogo svađali.

Sve je kulminiralo u noći sa 7. na 8. septembar kada je nakon svađe u njihovom stanu na Dedinju glumica pozvala policiju. Patrola je na lice mesta stigla dva minuta kasnije, te zatekla stravičan prizor. Srđan je bio mrtav, a Ivanu je metak pogodio u glavu. Hitno je prevežena na VMA, a nekoliko dana kasnije lekari su objavili da je njeno stanje stabilno i da je imala mnogo sreće jer metak nije oštetio ni oko ni mozak. Uprkos tome što je istraga bila u toku, mediji su objavili da je Cvetanović prvo pucao svojoj verenici u glavu, a potom izvršio samoubistvo.

Ivana nije davala izjave na tu temu nego je kazala da će sve ispričati policiji kada za to dođe vreme. Premda su mnogi listovi i televizije želeli da dobiju njenu stranu priče, Ivana nije želela o tome da govori. Prvi put se na televiziji pojavila početkom maja 2018. godine kada je u jutarnjem programu Prve govorila o premijeri svoje predstave. Iako su voditelji insistirali da ispriča šta se dogodilo, glumica je vešto izbegla da ispriča celu priču. Nekoliko meseci kasnije objavljene su slike sa njenih profila na društvenim mrežama na kojima je u zagrljaju nepoznatog muškarca. To je bio povod da tabloidi zaključe da glumica ima novog dečka. Panzalovićeva je ponovo propustila da komentariše takve napise. *****

Ivana Panzalović je rođena 1987. godine u Doboju. Njen otac je hirurg Duško Panzalović, primarijus doktor i vlasnik privatne klinike u Doboju. Majka Mira Panzalović je po struci medicinska sestra. Ivana ima sestru Tijanu koja je školovana muzičarka. Studij gitare je završila u Barseloni.

Ivana je u jednom intervjuu kazala da je bila veoma nestašno dete, te da se njeno interesovanje prema glumi videlo od ranog detinjstva. Pohađala je školicu glume, a po završetku srednje škole upisala Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu. Profesorka joj je, između ostalih, bila poznata glumica Mirjana Karanović, od koje kaže da je naučila zaista mnogo. Jednom prilikom je kazala da joj je fakultet pomogao da stekne potrebnu disciplinu i posvećenost koja je neophodna za uspešno bavljenje glumom. Priznaje i da je tokom studija morala da se odrekne akcenta. Ukoliko se izuzmu projekti koje je radila tokom studija, Ivana je na malim ekranima debitovala 2012. godine u seriji „Montevideo, Bog te video“ koju je režirao Dragan Bjelogrlić. Kako je jednom prilikom kazala, ulogu je dobila putem kastinga. Premda joj je drago što je imala priliku da učestvuje u tako velikom projektu, priznala je da joj je žao što njena uloga nije bila veća. Nakon što je glumica Dragana Vujić ostala u drugom stanju, Ivana je prihvatila ulogu nove profesorke u zabavnoj emisiji „Kursadžije“ koja je emitovana na Televiziji „Pink“. Snimljeno je nekoliko sezona, a o popularnosti šoa dovoljno govori to što je u vidu predstave odigran na brojnim pozornicama širom regiona, ali i dela Srednje i Zapadne Evrope, piše Biografija.org

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs