cveta pored plavuše

SILVIO BERLUSKONI SE U DEVETOJ DECENIJI RAZMEĆE VEZOM SA 53 GODINE MLAĐOM: Zbog nje je otkačio bivšu!


Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni (85) ne posustaje - veštine zavođenja ga i dalje jako dobro služe

Ljubav i zavođenje
Autor:
SILVIO BERLUSKONI SE U DEVETOJ DECENIJI RAZMEĆE VEZOM SA 53 GODINE MLAĐOM: Zbog nje je otkačio bivšu!
Foto: PrintscreenFejsbuk/Silvio Berlusconi

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni (85) se na društvenim mrežama "razmetao" svojom vezom sa 53 godine mlađom devojkom Martom Fašinom, dok je u toku poslednja faza "juriša" na italijansko predsedništvo, piše Dejli mejl.

Berluskoni naizgled nepokoleban zdravstvenim problemima, seksualnim skandalima i poodmaklim godinama, objavio je fotografiju na Fejsbuku na kojoj se nasmejan gleda oči u oči sa svojom 32- godišnjom devojkom Martom Fašinom, poslanicom u njegovoj stranci Forca Italija, poželevši joj srećan rođendan.

Fašina je Berluskonijevo najnovije "romantično osvajanje" nakon što je raskinuo svoju prethodnu 12- godišnju vezu sa Frančeskom Paskale 2020, koja je kao 34-ogodišnjakinja, u "zrelim godinama", bila jednostavno prestara za njega.

Silvio Berluskoni
foto: Profimedia

Prošle godine javnost je bila u šoku kada je Berluskoni ostavio svoju tridesetčetvorogodišnju devojku ni manje ni više nego zbog još mlađe.

Marta Fašina
foto: Profimedia

- Zauvek će mi biti drag. Želim mu svu sreću sveta i nadam se da će naći nekoga ko će o njemu brinuti kao ja – rekla je Frančeska tada, koju italijanski mediji navode kao krivca za raspad veze. Naime, ona je, navodno, stalno insistrala da je Berluskoni oženi, pa je izgleda takav stav i doveo da toga da bude ostavljena.

Kada joj je Berluskoni saopštio da planira da se raziđu, ona je bila i te kako zatečena njegovom odlukom. Ipak, mirno su se razišli i Frančeska je ostala da živi u luksuznoj vili koju joj je kupio ranije Berluskoni.

Da podsetimo, veza sa Fašinom otkrivena je kada je tabloid "Chi" objavio slike na kojima se se drži za ruke.

Pričalo se da je Silvio Berluskoni namerno "pustio" da ova fotografija ode u javnost da bi se, kako pišu italijanski mediji, navodno osvetio svojoj bivšoj partnerki Frančeskom Paskale (35).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs