Stravično

IZA VELIKOG OSMEHA KRILA STRAŠNU TAJNU: Najpoznatija dadilja na svetu godinama se oporavljala od ovog ŠOKA! (FOTO)

Niko nije ni slutio da joj se ovo desilo

Vip priča
15:24h Autor:
IZA VELIKOG OSMEHA KRILA STRAŠNU TAJNU: Najpoznatija dadilja na svetu godinama se oporavljala od ovog ŠOKA! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pre 25 godina, najpoznatija "Dadilja" na svetu, danas 64-godišnja Fren Drešer prikovala je milione ljudi širom sveta pred male ekrane.

Uloga u seriji "Nanny", u kojoj se Fren zaposli kod brodvejskog producenta Maksvela Šefilda kao dadilja njegovo troje dece, Megi, Brajtona i Grejs, zasmejavala je milione svojim humorom i scenama svakodnevnog života ispričanih na šaljiv način.

Stekla je planetarnu popularnost, ali iza zaraznog osmeha krilo se mnogo tuge. Njen privatni život spolja je delovao savršen, ali iznutra je trulio.

Bila je, udata za Pitera Marka Džejkobsona od 1978. do 1999. godine. Sedam godina nakon venčanja u njihov dom su upali naoružani provalnici. Jedan je silovao Fren, drugi njenu prijateljicu, a Pitera su vezali i pokrili mu oči povezom.

Fren Drešer
foto: Profimedia

Godine i godine trebale su im da se oporave od tog stravičnog čina, a onda joj je Piter priznao da je homoseksualac.

Razveli su se, ali su ostali u dobrim prijateljskim odnosima.

"Imam bivšeg muža homoseksualca kojeg volim i on ispunjava mnoge moje potrebe. Imam prijatelja s povlasticama. Sastajemo se dvaput mesečno, što je i više nego dovoljno", izjavila je Fren.

"On dođe kod meni, družimo se, pripremimo vruću kupku, ja napravim hranu, legnemo u krevet, gledamo tenis ili neki dobar film. Naravno, imamo i seksualne odnose i to je ono što me održava", otvoreno je priznala za Page Six.

Fren Drešer
foto: Profimedia

Slavna dadilja se 2014. godine udala za poduzetnika Šivu Ajaduraija, ali su se dve godine kasnije razveli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs