Lepe vesti

ANDRIJA MILOŠEVIĆ POSTAJE TATA: Znam kakav ću otac biti - kao topla čokolada!

Andrijina dugogodišnja devojka Sandra ostala je u drugom stanju

Šuška se
Autor:
ANDRIJA MILOŠEVIĆ POSTAJE TATA: Znam kakav ću otac biti - kao topla čokolada!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Glumačko- partnerski par Aleksandra Sandra Tomić i Andrija Milošević sa nestrpljenjem čekaju da postanu roditelji, a radosna vest ih je usrećila jer su je dugo priželjkivali.

- Kada su saznali da će postati roditelji Andrija i Sandra su skakali od zadovoljstva. To im je bila velika želja, koja im se sada ispunila. Mnogi su im već sada predvideli da će biti brižni roditelji, a to se vidi kada se sa decom svojih prijatelja igraju. Sandra je odlučila da se povuče iz pozorišta kako bi se posvetila trudnoći. Srećne vesti rekli su samo najbližima - kaže izvor za “Blic”.

Očigledno da zbog toga što su srećne vesti podelili sa uskim krugom ljudi, ni Aleksandra, ni Andrija nisu odgovorili na naše pitanje o tome da će postati roditelji.

Međutim, ranije su oboje otvoreno govorili o želji da dobiju dete.

- Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to. U stvari, istinski morate živeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne decu. Sve mora da ide iz ljubavi - rekao je ranije Andrija i dodao da unapred zna kakav će biti otac.

- Nemam pravilo za vaspitavanje dece. Znam kakav ću biti - ja ću se rastoćkati kao topla čokolada prema detetu - rekao je on.

Milošević je istakao da je njega kao ličnost najviše izgradilo radosno i slobodno detinjstvo koje je provodio u igri sa drugarima, i na čistom vazduhu.

- Uglavnom sam kao mali živeo na planini kod babe. Gradska deca negde nemaju tu vrstu slobode - da budete kod babe i dede po tri do četiri meseca, pa steknete neke nove drugare, pa poljane po kojima trčite gore i dole. To je vrlo bitno za građenje karaktera, ali i kasnije u životu da ste spremni za borbu koju život sam po sebi ima - istakao je tada Andrija, kojeg mnogi smatraju jednom od najduhovitijih javnih ličnosti.

Na pitanje kada postanete otac, da li misli da će morati da promeni svoju prirodu ili će ostati baš isti, Andrija je ranije za “Stori” rekao:

- Ne daj bože da se menjam. Detetu ne trebam kao neko drugi, nego baš ovakav kakav jesam.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs