POGLEDAJTE

MALO KO ZNA DA JE ONA BIVŠA SUPRUGA MARKA ŽIVIĆA:U ovu poznatu voditeljku je glumac bio godinama ludo zaljubljen! (FOTO)

4 godine su bili u braku

Star look
MALO KO ZNA DA JE ONA BIVŠA SUPRUGA MARKA ŽIVIĆA:U ovu poznatu voditeljku je glumac bio godinama ludo zaljubljen! (FOTO)
Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Glumac Marko Živić bio je u braku sa voditeljkom Natašom Pavlović. Za njihovu ljubav se pričalo da je filmska, zbog čega je mnoge šokiralo saznanje da se razvode.

Nakon četiri godine zajednice, glumac i voditeljka su stavili tačku na svoj brak.

Nakon razvoda, glumac se nije pojavljivao u javnosti sa drugim devojkama, dok se voditeljka nakon njega udala, i dobila dvoje dece.

O tome u kakvom su odnosu sada, glumac je svojevremeno govorio za medije, ističuće da se i dalje čuje s bivšom suprugom, s kojom je ostao u dobrim odnosima.

- Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije - rekao je glumac tada.

Za razliku od Nataše, on se još uvek nije ostvario u ulozi roditelja, iako je sam priznao da mu je to neostvaenjna želja.

- Neostvarena želja mi je da postanem otac. Znate, to je veliki profesionalni angažman, biti dobar otac, to sam naučio u svojoj porodici - zaključio je glumac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs